Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Los Angeles

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Los Angeles Information

Glitter og Glamour i Los Angeles: Book dit fly fra Billund til Los Angeles

Los Angeles er kendt for mange ting, især filmindustrien. Besøg eksempelvis Universal Studios som både er en forlystelsespark og et filmstudie. Se de imponerende filmkulisser fra film som Jurassic Park, Transfomers og King Kong, og slå dig løs i Hollywood-filmenes egne forlystelser.

Legendariske spillesteder og strande ud til Stillehavet

På Sunset Boulevard, på den del der kaldes ”the Sunset Strip”, findes nogle af de legendariske spillesteder, som blandt andet har været med til at gøre bands som Guns N’ Roses, the Doors og Van Halen berømte helt tilbage fra 60’erne og op gennem 70’erne og 80’erne. Venice Beach er endnu et af Los Angeles’ kendetegn og er abosulut et besøg værd. Her er gøglere, hippier, kunstnere, bodybuildere og folk på rulleskøjter. Der er altid en masse kunstnere, der optræder, og der er altid folk i gang med den daglige træning på Muscle Beach, som er et udendørs træningscenter på stranden. I Santa Monica findes den hyggelige mole med forlyster og restauranter samt shopping på 3rd Street Promenade.

Stjernernes by

Derudover bør du besøge Hollywood og Beverly Hills. Du kan blandt andet se den berømte ”Walk of Fame”, forsøge at spotte en kendt eller to, enten i form af lookalikes eller de rigtige stjerner. Du kan endda få et kort over, hvor de forskellige berømtheder bor. Derudover bør du se Dolby Theatre, tidligere Kodak Theater, hvor Oscar-uddelingen foregår. Der er desuden mulighed for luksusshopping på Rodeo Drive, eller du kan nøjes med at nyde den særlige stemning på den berømte gade. En anden oplevelse du ikke må gå glip af i Los Angeles er Disneyland. Tag familien med og hils på Mickey, Minnie og alle de andre disneyfigurer og -prinsesser, og prøv de mange sjove forlysteslser.

Vejr in Los Angeles

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Los Angeles med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Los Angeles billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!