• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund Los Angeles

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 3,311 DKK*

Oversøiske flyvninger

Los Angeles Information

Til Los Angeles fra Billund (BLL - LAX) med Lufthansa

Vi er hos Lufthansa stolte af at kunne flyve dig fra Billund til Los Angeles (BLL - LAX). Bestil dit fly til en forretningsrejse eller en ferie i stjernernes by. Gå på oplevelse i berømte Hollywood og slå dig løs i populære og verdensberømte Beverly Hills. Efter at have set de populære filmindutristeder, kan du tage i Disneyland eller tage på roadtrip og køre en tur op af den smukke vestkyst, hvor du kan surfe eller svømme. Grib chancen nu. Lufthansa byder dig velkommen på et af vores fly og garanterer dig en behagelig rejse fra Billund til Los Angeles.

Vejr in Los Angeles

 • Vejr I dag
  I dag
  29°C
  /
  18°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  22°C
  /
  16°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  23°C
  /
  17°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  23°C
  /
  17°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Los Angeles med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Los Angeles billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.