Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Geneve

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Geneve Information

Fly Billund Geneve (BLL - GVA) direkte med Lufthansa

Fly Billund Geneve (BLL - GVA)! Besøg den berømte storby med beliggenhed i den fransktalende del af Schweiz, Geneve. Geneve er yderst kosmopolitisk og er hjemsted for mange berømte institutioner. Der er gang i byen dag og nat, så den er tempofyldt og spændende. Geneve er uden tvivl et besøg værd med byens mange museer og gallerier og ikke mindst fordi Geneve er hjemsted for De Forenede Nationers hovedkvarter, hvilket ikke er noget, man ser andre steder. Med Lufthansa kan du flyve fra Billind til Geneve.

Vejr in Geneve

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra Billund til Geneve med Lufthansa

Geneve er navnlig kendt for at rumme FN's hovedkvarter og er for mange indbegrebet af kosmopolitisk bystemning. Men byen kan så meget andet: Den schweiziske storby ligger ved bredden af Genevesøen og har strandbadet og Voltaire-museet som nogle af sine største attraktioner. Byen er tilmed et godt udgangspunkt for en fantastisk rejse rundt i de schweiziske Alper. Her får du fantastiske naturoplevelser, når de er bedst og smukkest.