• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Geneve

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa

Geneve Information

Fly Billund Geneve (BLL - GVA) direkte med Lufthansa

Fly Billund Geneve (BLL - GVA)! Besøg den berømte storby med beliggenhed i den fransktalende del af Schweiz, Geneve. Geneve er yderst kosmopolitisk og er hjemsted for mange berømte institutioner. Der er gang i byen dag og nat, så den er tempofyldt og spændende. Geneve er uden tvivl et besøg værd med byens mange museer og gallerier og ikke mindst fordi Geneve er hjemsted for De Forenede Nationers hovedkvarter, hvilket ikke er noget, man ser andre steder. Med Lufthansa kan du flyve fra Billind til Geneve.

Vejr in Geneve

 • Vejr I dag
  I dag
  23°C
  /
  15°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  17°C
  /
  13°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  16°C
  /
  12°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  16°C
  /
  10°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Fra Billund til Geneve med Lufthansa

Geneve er navnlig kendt for at rumme FN's hovedkvarter og er for mange indbegrebet af kosmopolitisk bystemning. Men byen kan så meget andet: Den schweiziske storby ligger ved bredden af Genevesøen og har strandbadet og Voltaire-museet som nogle af sine største attraktioner. Byen er tilmed et godt udgangspunkt for en fantastisk rejse rundt i de schweiziske Alper. Her får du fantastiske naturoplevelser, når de er bedst og smukkest.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.