Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Firenze

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Firenze Information

Billund til Firenze (BLL - FLR) - Billigt hos Lufthansa

Firenze, hovedstaden i den smukke italienske region, Toscana, har længe været kendt som en håndværkerby, der har tiltrukket kunstere, malere og designere gennem tiderne. Lufthansa er stolt af nu at kunne byde dig velkommen ombord på et af vores fly med destination mod Firenze og afgang fra Billund. Byen er præget af smuk arkitektur såsom World Heritage Site og der er rig mulighed for at vandre en tur i de fascinerende gader og stræder og gå på opdagelse på byens interessante renæssancepaladser. Hundredvis af Italiens fineste og ældste kirker har hjemme i nærheden af Firenze, hvilket er endnu en grund til at besøge byen. Book din rejse nu og flyv til Firenze fra Billund (BLL - FLR) med Lufthansa.

Vejr in Firenze

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Firenze med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Firenze billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!