• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund Firenze

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 1,286 DKK*

Oversøiske flyvninger

Firenze Information

Billund til Firenze (BLL - FLR) - Billigt hos Lufthansa

Firenze, hovedstaden i den smukke italienske region, Toscana, har længe været kendt som en håndværkerby, der har tiltrukket kunstere, malere og designere gennem tiderne. Lufthansa er stolt af nu at kunne byde dig velkommen ombord på et af vores fly med destination mod Firenze og afgang fra Billund. Byen er præget af smuk arkitektur såsom World Heritage Site og der er rig mulighed for at vandre en tur i de fascinerende gader og stræder og gå på opdagelse på byens interessante renæssancepaladser. Hundredvis af Italiens fineste og ældste kirker har hjemme i nærheden af Firenze, hvilket er endnu en grund til at besøge byen. Book din rejse nu og flyv til Firenze fra Billund (BLL - FLR) med Lufthansa.

Vejr in Firenze

 • Vejr I dag
  I dag
  19°C
  /
  12°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  18°C
  /
  8°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  17°C
  /
  7°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  16°C
  /
  8°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Firenze med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Firenze billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.