Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Dubai

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Dubai Information

Fly Billund Dubai, book hos Lufthansa online (BLL - DXB)

Book fly Billund Dubai (BLL - DXB). Dubai byder på et hav af uforglemmelige indtryk og oplevelser, som du nu har muligheden for at opleve. Bestil din flybillet til Dubai i dag og flyv med Lufthansa fra Billund dertil. I Dubai kan du besøge Palm Island og og lade dig forbavse over det 7-stjernede hotel, Burj Al Arab eller Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning. Tag på shoppingtur i et af de mange luksuriøse indkøbscentre og brug ellers bare dit ophold på at opleve og nyde den mellemøstlige kultur og atmosfære, som har et stort præg på Dubai. Gå ikke glip af denne mulighed. Udnyt vores fantastiske tilbud og flyv fra Billund til Dubai med Lufthansa.

Vejr in Dubai

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra Billund til magiske Dubai med Lufthansa

Dubai er blevet en populær destination for både oplevelses- og afslapningshungrende turister. Med ørkenen i baghaven er der lagt op til eventyr og magi, mens byens lækre strande og hoteller kan få selv den mest krævende gæst til at kapitulere og lade feriestemningen indfinde sig. Burj Khalifa, shoppingcentre i dimensioner, vi ikke er vant til herhjemme, og vandpiberygende lokale – ja, byen rummer det hele! Den oplagte feriedestination for både børnefamilier og storbyelskere!