• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Dubai

Book nu billige på Lufthansa

Lufthansa

Dubai Information

Fly Billund Dubai, book hos Lufthansa online (BLL - DXB)

Book fly Billund Dubai (BLL - DXB). Dubai byder på et hav af uforglemmelige indtryk og oplevelser, som du nu har muligheden for at opleve. Bestil din flybillet til Dubai i dag og flyv med Lufthansa fra Billund dertil. I Dubai kan du besøge Palm Island og og lade dig forbavse over det 7-stjernede hotel, Burj Al Arab eller Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning. Tag på shoppingtur i et af de mange luksuriøse indkøbscentre og brug ellers bare dit ophold på at opleve og nyde den mellemøstlige kultur og atmosfære, som har et stort præg på Dubai. Gå ikke glip af denne mulighed. Udnyt vores fantastiske tilbud og flyv fra Billund til Dubai med Lufthansa.

Vejr in Dubai

 • Vejr I dag
  I dag
  38°C
  /
  28°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  37°C
  /
  28°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  35°C
  /
  28°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  35°C
  /
  27°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Fra Billund til magiske Dubai med Lufthansa

Dubai er blevet en populær destination for både oplevelses- og afslapningshungrende turister. Med ørkenen i baghaven er der lagt op til eventyr og magi, mens byens lækre strande og hoteller kan få selv den mest krævende gæst til at kapitulere og lade feriestemningen indfinde sig. Burj Khalifa, shoppingcentre i dimensioner, vi ikke er vant til herhjemme, og vandpiberygende lokale – ja, byen rummer det hele! Den oplagte feriedestination for både børnefamilier og storbyelskere!

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.