Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Billund Doha

Book nu billige fly på Lufthansa


fra 3,706 DKK*

Oversøiske flyvninger

Doha Information

Flyv fra Billund til Doha (BLL - DOH)

Qatars hovedstad, Doha er en af Lufthansas destinationer med afgang fra Billund Lufthavn (BLL - DOH). I Doha kan du opleve Goverment House, som er landets mest bemærkelsesværdige vartegn. I Doha ligger Qatars nationalmuseum. Den afrikanske kultur er nem at få øje på i byen, der er vigtig især for olie og fiskeri. Flyv med Lufthansa til Doha fra Billund og oplev dette og meget mere. De bedste indtryk er de nye og anderledes og dem er der rigeligt af i Doha. Lufthansa giver dig muligheden for at opleve Doha, som på alle måder vil overraske dig positivt.

Vejr in Doha

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Doha med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Doha billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.