Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Billund Doha

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Doha Information

Flyv fra Billund til Doha (BLL - DOH)

Qatars hovedstad, Doha er en af Lufthansas destinationer med afgang fra Billund Lufthavn (BLL - DOH). I Doha kan du opleve Goverment House, som er landets mest bemærkelsesværdige vartegn. I Doha ligger Qatars nationalmuseum. Den afrikanske kultur er nem at få øje på i byen, der er vigtig især for olie og fiskeri. Flyv med Lufthansa til Doha fra Billund og oplev dette og meget mere. De bedste indtryk er de nye og anderledes og dem er der rigeligt af i Doha. Lufthansa giver dig muligheden for at opleve Doha, som på alle måder vil overraske dig positivt.

Vejr in Doha

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Doha med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Doha billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!