• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Blilund Athen

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa

fra 1,426 DKK*

Oversøiske flyvninger

Athen Information

Fly Billund Athen (BLL - ATH)

Drag fordel af vores ultralave flybilletter til Athen med afgang fra Billund (BLL - ATH). Flyv med Lufthansa til det græske vidunder og lad dig blive betaget af den antikke græske historie, som stråler igennem i hele Athen. Byen er berømt for sine legender, myter og guder og er præget af kulturelle såvel som underholdende seværdigheder, som du helt sikkert vil nyde. Athen har noget for alle. Arkæologiske monomenter, smukke strande, henrivende shoppingmuligheder et vildt natteliv og fornemme restauranter og spisesteder. Opdag Athens skjulte talenter såvel som de åbenlyse. Flyv med Lufthansa fra Billund med Athen som mål.

Vejr in Athen

 • Vejr I dag
  I dag
  24°C
  /
  18°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  23°C
  /
  17°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  23°C
  /
  16°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  20°C
  /
  16°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Athen med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Athen billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.