Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Bergen Frankfurt

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Frankfurt

Fly Bergen Frankfurt (BGO - FRA) - billige flyreiser fra Bergen til Frankfurt. Bestill nå!

Fly Bergen Frankfurt (BGO - FRA) - oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Bergen til Frankfurt. Bestill nå flyreiser fra Bergen til Frankfurt. Reiseguiden roser den historiske gamlebyen og dens flotte trehus rundt Römerberg. Et spesielt syn er den gjenkjennelige skylinen: høyhusene i Frankfurt er tross alt noen av de høyeste bygningene i hele Europa. Ifølge kan kunstelskere velge mellom et flertall av muséer som gjør Frankfurt til en by som er verdt å besøke. Spesielt i museumskvartalet, hvor kunstelskere vil bli bortskjemt av alle valgmulighetene. Frankfurt er også berømt for bokmessene, som tiltrekker seg mange besøkende hvert år. En annen aktivitet som anbefales er å slappe av ved siden av elven Main, eller ta en gåtur langs promenaden. Benytt deg av våre fantastiske tilbud og bestill din flyreise fra Bergen til Frankfurt i dag. Utenom turer til Frankfurt, flyr Lufthansa til mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie hjemme. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Frankfurt

Flere Tyskland flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Frankfurt, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Gode tilbud fra Bergen (BGO) til Frankfurt (FRA) med Lufthansa

Lufthansa er et naturlig valg når du skal fly til Frankfurt, Europas finanshovedstad. I tillegg til den berømte børsen, holder en rekke multinasjonale selskaper og den europeiske sentralbanken til her. Frankfurt er en moderne by, men preges også historien. Den gamle bykjernen er fortsatt godt bevart. Frankfurter Kaiserdom er et fint utgangspunkt for hyggelige spaserturer. Besøk Goethes barndomshjem og byens mange flotte museer før du setter deg ned og nipper til regionens berømte eplevin.