• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Bergen Berlin

Bestill rimelige flyreiser med Lufthansa i dag

Lufthansa

Informasjon om Berlin

Fly Bergen Berlin, BGO BER, Fly Lufthansa til Berlin, Tysklands hovedstad

Fly Bergen Berlin (BGO - BER) - bestiller raskt og enkelt på Lufthansas hjemmeside. Lufthansa flyr deg til Berlin fra en rekke byer i Norge. Berlin er hovedstaden i Tyskland og et naturlig valg enten du skal reise på ferie eller bare har en langhelg eller et par ekstra fridager til overs. Opplev spennende tysk historie med Berlinmuren, riksdagen og byens mange museer, eller nyt solen på en av byens mange flotte uterestauranter. Her er nok av opplevelser for både store og små. Lufthansa tilbyr rimelige billetter til Berlin. Fly fra Bergen til Berlin.

Vær in Berlin

 • Vær I dag
  I dag
  6°C
  /
  3°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  6°C
  /
  2°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  6°C
  /
  2°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  6°C
  /
  2°C

Flere Tyskland flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Berlin, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Berlin med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Berlin billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.