Lennot
Zürich

Varaa Lufthansan lento

Zürich Matkustustietoja

Image

Lennä Zürich - varaa halvat lennot Zürichiin


Hyödynnä edulliset lentomme Zürichiin! Lennä nopeasti Sveitsin suurimpaan kaupunkiin. Perillä Zürichissä sinua odottaa kiehtova yhdistelmä uutta ja vanhaa. Vieraile vanhassa kaupungissa ja näe Grossmünsterin kirkon tornit yövalaistuksessa tai nauti ostoksien tekemisestä elegantilla Bahnhofstrassella. Shoppailun lomassa voit hengähtää Zürichin yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa tai Kiinalaisessa puutarhassa. Zürichissä yhdistyvät kaikki monipuolisen kaupunkiloman ainekset harmoniseksi kokonaisuudeksi. Varaa heti Lufthansan lento monien nähtävyyksien Zürichiin ja hyödy edullisista hinnoistamme!

Sää in Zürich

  Tänään Perjantai Lauantai Sunnuntai
34°C

Tänään
34°C | 20°C 34°C | 21°C 35°C | 20°C 36°C | 22°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Zürich.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Zürich Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361