Lennot
Verona

Varaa Lufthansan lento

Verona Matkustustietoja

Image

Lennot Verona - varaa halvat lennot Veronaan


Pohjois-Italiassa sijaitseva ihastuttava Veronan kaupunki on tunnettu erityisesti Romeon ja Julian kaupunkina. Verona on täynnä historiaa aina Rooman valtakunnan ajoilta asti. Kaupungissa on lukuisia hyvin hoidettuja palatseja, kirkkoja ja idyllisiä katuja. Kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Italian kolmanneksi suurin amfiteatteri, Arena. Vanhojen rakennusten lomasta voit löytää romanttisia aukioita, joille voit pysähtyä nauttimaan jäätelöä ja kahvia sekä istahtaa alas seuraamaan ohikulkijoita. Paikalliseen ruokakulttuuriin pääset tutustumaan kaupungin lukuisissa ravintoloissa. Varaa nyt Lufthansan edulliset lennot Helsingistä tunnelmalliseen Veronaan ja lähde matkaan!

Sää in Verona

  Tänään Sunnuntai Maanantai Tiistai
36°C

Tänään
36°C | 25°C 37°C | 24°C 38°C | 25°C 38°C | 25°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Verona.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Verona Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361