Lennot
Stuttgart

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Stuttgart Matkustustietoja

Image

Nyt lennot Stuttgart (STR)


Lennot Stuttgart (STR) vievät sinut eteläisen Saksan suurkaupunkiin. Viininviljely ja panimoteollisuus lyövät Stuttgartissa kättä. Molemmilla juomilla on kaupungissa omat festivaalinsa. Entä tiesitkö, että maailman ensimmäinen moottoripyörä on rakennettu tässä autoteollisuuskaupungissa? Stuttgartilaisiin tuotteisiin kuuluvat niin Mersut kuin Porschetkin. Lufthansa vie sinut edullisesti tutustumaan tähän saksalaiseen talouden ja tekniikan mahtikaupunkiin. Ihastu ainutlaatuisiin pilvenpiirtäjänäkymiin.

Sää in Stuttgart

  Tänään Torstai Perjantai Lauantai
20°C

Tänään
20°C | 13°C 22°C | 12°C 24°C | 12°C 26°C | 14°C

Lisää Saksan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Stuttgart.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Stuttgart Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361