Lennot
Strasbourg

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Strasbourg Matkustustietoja

Image

Varaa nyt lennot kohteeseen Strasbourg


Varaa nyt lippusi Lufthansan lennolle Strasbourgiin Ranskaan! Tämä Keski-Euroopan viehättävä kaupunki ja Euroopan parlamentin toinen kotikaupunki sopii pidemmällekin lomalle. Nauti hyvää ruokaa gourmet-ravintoloissa, maistele huippuluokan viinejä sekä tutustu kaupungin mieleenpainuviin nähtävyyksiin ja monipuoliseen arkkitehtuuriin. Kiinnostavin kohde Strasbourgissa lienee suuri saari eli Grand Ile ja siellä sijaitseva Notre Damen katedraali, joka aikoinaan oli maailman korkein rakennus. Strasbourg tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet ostosten tekoon, vaikka shoppailu ei olekaan täällä pääasia. Käytä nyt siis hyväksesi tarjouksemme ja lennä edullisesti Strasbourgiin!

Sää in Strasbourg

  Tänään Lauantai Sunnuntai Maanantai
23°C

Tänään
23°C | 12°C 19°C | 9°C 23°C | 8°C 24°C | 13°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Strasbourg.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Strasbourg Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361