Lennot
San Francisco

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

San Francisco Matkustustietoja

Image

Lennä San Franciscoon - lennot San Francisco


Varaa nyt huippuhalvalla Lufthansan lento San Franciscoon! Tämä suurkaupunki tarjoaa varmasti uusia elämyksiä ja paljon nähtävää. Ensikertalaiselle kaapeliraitiovaunuajelu Fisherman's Wharfille on ehdoton must. San Franciscossa on yksi maailman kuuluisimmista silloista, Golden Gate Bridge. Käy ja totea itse miksi se on niin kuuluisa. Twin Peaksista on upeat näkymät kaupunkiin ja siellä kannattaa käydä iltapimeällä, kun kaupungin valot loistavat kauniina. San Francisco tarjoaa myös laajan valikoiman kansainvälisiä ravintoloita ja erinomaisen mahdollisuuden ostosten tekoon. Esimerkiksi Union Squarella on lähes koko tunnettu muotimaailma hyvin edustettuna Chanelista Armaniin. Tule, näe ja koe!

Sää in San Francisco

  Tänään Sunnuntai Maanantai Tiistai
23°C

Tänään
23°C | 16°C 23°C | 16°C 21°C | 15°C 21°C | 16°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansan lippulaiva edustaa lentomatkailun uutta aikakautta. Hiljaisempi, tilavampi ja mukavampi kaikissa matkustusluokissa.

Lufthansa A380

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen San Francisco.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen San Francisco Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361