Lennot
Porto

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Porto Matkustustietoja

Image

Nyt halvat lennot kohteeseen Porto


Porto sijaitsee Atlantin rannikolla ja se muodostaa Douro-joen etelärannan Vila Nova De Gaian kanssa kiehtovan kaksoiskaupungin. Porto on taloudellisesti vauras kaupunki, joka tuottaa mm. kuuluisaa portviiniä. Porton Vanhakaupunki löytyy UNESCO:n maailmanperintökohdelistalta. Kulttuuria ja historiaa tihkuvana se on ehdoton vierailukohde Portossa. Kaupunki yllättää matkailijan iloisesti. Portosta löydät lukuisat ostosmahdollisuudet, rauhalliset puistot ja ihanat rannat. Mitä muuta voisit kaupunkikohteelta enää toivoa? Varaa edullinen lento kohti Portoa jo tänään!

Sää in Porto

  Tänään Sunnuntai Maanantai Tiistai
25°C

Tänään
25°C | 13°C 25°C | 14°C 27°C | 14°C 28°C | 15°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Porto.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Porto Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361