Lennot
Pariisi

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Pariisi Matkustustietoja

Image

Lennot Pariisi - halvat lennot Pariisiin


Lufthansa tarjoaa halpoja lentoja Pariisiin, yhteen maailman suosituimmista matkailukohteista. Pariisi, joka on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan ja nähtävyyksistään, tarjoaa matkailijalle paljon. Mikset ihastelisi Ranskan pääkaupungin Pariisin kauneutta Eiffel-tornista käsin? Louvre-taidemuseossa pääset taas tutustumaan kuuluisaan Leonardo da Vincin Mona Lisa -maalaukseen. Myös muut lukemattomat Pariisin nähtävyydet kuten goottilaistyylinen Notre Damen katedraali, Riemukaari ja kaupungin ulkopuolella sijaiseva Disneyland odottavat vierailuasi. Varaamalla lennot Lufthansalta pääset kokemaan tämän kaiken.

Sää in Pariisi

  Tänään Sunnuntai Maanantai Tiistai
33°C

Tänään
33°C | 21°C 28°C | 16°C 29°C | 15°C 29°C | 17°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Pariisi.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Pariisi Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361