Lennot
Nürnberg

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Nürnberg Matkustustietoja

Image

Lennot Nürnbergiin - varaa lennot Nürnbergiin


Ihastu Nürnbergiin, Baijerin toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Ihaile luonnon mahtavuutta "Frankenin Sveitsissä", joka on 600 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoava vuoristo. Kulttuurin ystävät löytävät tiensä yhden renessanssiajan tunnetuimman taidemaalarin, Albrecht Dürerin, kotitalolle. Historiasta kiinnostuneet suuntaavat Zeppelinfeldin puhujakorokkeelle, jossa Hitler piti juhlapuheitaan Nürnbergin puoluepäivillä. Nykyisin paikka toimii Norisringin katuradan katsomona. Monista saksalainen olut on maailman parasta. Nürnbergin alla sijaitsee hiekkakivikallioon louhittuja kellareita, joissa aikoinaan valmistettiin olutta. Lennä Lufthansalla kohti uusia makuja ja elämyksiä!

Sää in Nürnberg

  Tänään Maanantai Tiistai Keskiviikko
37°C

Tänään
37°C | 21°C 31°C | 18°C 34°C | 17°C 27°C | 16°C

Lisää Saksan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Nürnberg.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Nürnberg Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361