Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot New York

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Maailmanlaajuiset lennot

New York Matkustustietoja

Lennot New York - lennä halvalla New Yorkiin

Käytä hyväksesi New Yorkin lentotarjouksemme. New York, "Big Apple", odottaa sinua! Näe ja koe Manhattan ja sen syke, käy Vapaudenpatsaalla tai kävele vaikka kuuluisa Brooklynin silta päästä päähän. New York on kaupunki, josta ei puutu mitään. Se on eri kansallisuuksien sulatusuuni ja täynnä elämää. Kaupunki, jossa on jokaiselle jotakin niin huvituksia etsiville kuin kulttuurinnälkäisillekin - puhumattakaan shoppailumahdollisuuksista. Varaa siis matkasi New Yorkiin Lufthansalla heti, ja hyödynnä halvat hintamme.

Sää in New York

Lisää lentoja ympäri maailman

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento New York halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Varaa nyt lennot New Yorkiin

Fifth Avenuen museomaililta löydät monet maailmankuulut museot kuten kaupungin isoimman taidemuseon Metropolitan Museum of Artin ja modernin taiteen museon MoMAn. Näkemisen arvoisia ovat myös Guggenheimin museo ja 9/11-museo, jossa on esillä kaksoistornien pilareiden jäänteitä ja muita jäljelle jääneitä esineitä. Iltapäivät voit viettää kivenheiton päässä sijaitsevan Central Parkin puistossa vaikka polkuveneellä rentoutuen.