• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot New York

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa Lennot

Maailmanlaajuiset lennot

New York Matkustustietoja

Lennot New York - lennä halvalla New Yorkiin

Käytä hyväksesi New Yorkin lentotarjouksemme. New York, "Big Apple", odottaa sinua! Näe ja koe Manhattan ja sen syke, käy Vapaudenpatsaalla tai kävele vaikka kuuluisa Brooklynin silta päästä päähän. New York on kaupunki, josta ei puutu mitään. Se on eri kansallisuuksien sulatusuuni ja täynnä elämää. Kaupunki, jossa on jokaiselle jotakin niin huvituksia etsiville kuin kulttuurinnälkäisillekin - puhumattakaan shoppailumahdollisuuksista. Varaa siis matkasi New Yorkiin Lufthansalla heti, ja hyödynnä halvat hintamme.

Sää in New York

 • Sää Tänään
  Tänään
  9°C
  /
  4°C
 • Maanantai
  Sää Maanantai
  6°C
  /
  3°C
 • Tiistai
  Sää Tiistai
  10°C
  /
  4°C
 • Keskiviikko
  Sää Keskiviikko
  11°C
  /
  8°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento New York halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot New Yorkiin

Fifth Avenuen museomaililta löydät monet maailmankuulut museot kuten kaupungin isoimman taidemuseon Metropolitan Museum of Artin ja modernin taiteen museon MoMAn. Näkemisen arvoisia ovat myös Guggenheimin museo ja 9/11-museo, jossa on esillä kaksoistornien pilareiden jäänteitä ja muita jäljelle jääneitä esineitä. Iltapäivät voit viettää kivenheiton päässä sijaitsevan Central Parkin puistossa vaikka polkuveneellä rentoutuen.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.