Lennot
New York

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

New York Matkustustietoja

Image

Lennot New York - lennä halvalla New Yorkiin


Käytä hyväksesi New Yorkin lentotarjouksemme. New York, "Big Apple", odottaa sinua! Näe ja koe Manhattan ja sen syke, käy Vapaudenpatsaalla tai kävele vaikka kuuluisa Brooklynin silta päästä päähän. New York on kaupunki, josta ei puutu mitään. Se on eri kansallisuuksien sulatusuuni ja täynnä elämää. Kaupunki, jossa on jokaiselle jotakin niin huvituksia etsiville kuin kulttuurinnälkäisillekin - puhumattakaan shoppailumahdollisuuksista. Varaa siis matkasi New Yorkiin Lufthansalla heti, ja hyödynnä halvat hintamme.

Sää in New York

  Tänään Tiistai Keskiviikko Torstai
29°C

Tänään
29°C | 22°C 30°C | 23°C 31°C | 22°C 28°C | 21°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt lennot New Yorkiin

Fifth Avenuen museomaililta löydät monet maailmankuulut museot kuten kaupungin isoimman taidemuseon Metropolitan Museum of Artin ja modernin taiteen museon MoMAn. Näkemisen arvoisia ovat myös Guggenheimin museo ja 9/11-museo, jossa on esillä kaksoistornien pilareiden jäänteitä ja muita jäljelle jääneitä esineitä. Iltapäivät voit viettää kivenheiton päässä sijaitsevan Central Parkin puistossa vaikka polkuveneellä rentoutuen.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361