• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot Munchen

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa Lennot

alkaen 199 €*

Maailmanlaajuiset lennot

Munchen Matkustustietoja

Edulliset lennot Munchen (MUC)

Lennot Munchen (MUC)! Lennä Müncheniin ja olet keskellä kaikkea. Itse Münchenissä on paljon nähtävää ja sieltä voi tehdä päiväretkiä lukuisiin kohteisiin lähiympäristössä kuten Neuschwanstainin linnaan tai Linderhofin palatsiin. München on myös hyvän ruuan ja juoman kaupunki. Pidetäänhän täällä vuosittain kuuluisa Ocktoberfest, jolla vierailee yli miljoona kävijää. Pitkällä kävelyretkellä kaupungilla voi aina poiketa oluttupaan ja mikä maistuukaan paremmalta kuin tuoppi kuohuvaa olutta ja höyryävä bratwurst. Kulttuurinnälkäisen kannattaa poiketa vaikkapa Pinakothek der Modernessa - suurimmassa modernin taiteen museossa. Varaamalla tämän Lufthansan matkan jo tänään, voit varmistaa edun itsellesi.

Sää in Munchen

 • Sää Tänään
  Tänään
  12°C
  /
  7°C
 • Torstai
  Sää Torstai
  12°C
  /
  6°C
 • Perjantai
  Sää Perjantai
  12°C
  /
  5°C
 • Lauantai
  Sää Lauantai
  13°C
  /
  6°C

Lisää Saksan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Munchen halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Lufthansan verkkopalvelu

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Müncheniin

Kaupungin keskustasta löytyy myös näkemisen arvoisia rakennuksia ja kävelypaikkoja. Aloita vaikka Marienplatz-aukiolta, jota reunustaa upea vanha raatihuone ja ihaile kellotornin kerran päivässä tanssivia nukkeja. Aukion läheisyydessä sijaitsee myös maamerkkinä tunnettu, vuonna 1494 valmistunut Frauenkirche ja Hofgartenin barokkityylinen puisto. Hieman kauempana siintää kilometrien pituinen Englantilainen puutarha, jonka katveessa voi nauttia vaikka vilvoittavan oluen.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.