Lennot
Munchen

Varaa Lufthansan lento
alkaen 249 €*

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Munchen Matkustustietoja

Image

Edulliset lennot Munchen (MUC)


Lennot Munchen (MUC)! Lennä Müncheniin ja olet keskellä kaikkea. Itse Münchenissä on paljon nähtävää ja sieltä voi tehdä päiväretkiä lukuisiin kohteisiin lähiympäristössä kuten Neuschwanstainin linnaan tai Linderhofin palatsiin. München on myös hyvän ruuan ja juoman kaupunki. Pidetäänhän täällä vuosittain kuuluisa Ocktoberfest, jolla vierailee yli miljoona kävijää. Pitkällä kävelyretkellä kaupungilla voi aina poiketa oluttupaan ja mikä maistuukaan paremmalta kuin tuoppi kuohuvaa olutta ja höyryävä bratwurst. Kulttuurinnälkäisen kannattaa poiketa vaikkapa Pinakothek der Modernessa - suurimmassa modernin taiteen museossa. Varaamalla tämän Lufthansan matkan jo tänään, voit varmistaa edun itsellesi.

Sää in Munchen

  Tänään Tiistai Keskiviikko Torstai
30°C

Tänään
30°C | 20°C 35°C | 20°C 24°C | 16°C 24°C | 15°C

Lisää Saksan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt lennot Müncheniin

Kaupungin keskustasta löytyy myös näkemisen arvoisia rakennuksia ja kävelypaikkoja. Aloita vaikka Marienplatz-aukiolta, jota reunustaa upea vanha raatihuone ja ihaile kellotornin kerran päivässä tanssivia nukkeja. Aukion läheisyydessä sijaitsee myös maamerkkinä tunnettu, vuonna 1494 valmistunut Frauenkirche ja Hofgartenin barokkityylinen puisto. Hieman kauempana siintää kilometrien pituinen Englantilainen puutarha, jonka katveessa voi nauttia vaikka vilvoittavan oluen.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361