Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Munchen

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Maailmanlaajuiset lennot

Munchen Matkustustietoja

Edulliset lennot Munchen (MUC)

Lennot Munchen (MUC)! Lennä Müncheniin ja olet keskellä kaikkea. Itse Münchenissä on paljon nähtävää ja sieltä voi tehdä päiväretkiä lukuisiin kohteisiin lähiympäristössä kuten Neuschwanstainin linnaan tai Linderhofin palatsiin. München on myös hyvän ruuan ja juoman kaupunki. Pidetäänhän täällä vuosittain kuuluisa Ocktoberfest, jolla vierailee yli miljoona kävijää. Pitkällä kävelyretkellä kaupungilla voi aina poiketa oluttupaan ja mikä maistuukaan paremmalta kuin tuoppi kuohuvaa olutta ja höyryävä bratwurst. Kulttuurinnälkäisen kannattaa poiketa vaikkapa Pinakothek der Modernessa - suurimmassa modernin taiteen museossa. Varaamalla tämän Lufthansan matkan jo tänään, voit varmistaa edun itsellesi.

Sää in Munchen

Lisää Euroopan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Munchen halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Varaa nyt lennot Müncheniin

Kaupungin keskustasta löytyy myös näkemisen arvoisia rakennuksia ja kävelypaikkoja. Aloita vaikka Marienplatz-aukiolta, jota reunustaa upea vanha raatihuone ja ihaile kellotornin kerran päivässä tanssivia nukkeja. Aukion läheisyydessä sijaitsee myös maamerkkinä tunnettu, vuonna 1494 valmistunut Frauenkirche ja Hofgartenin barokkityylinen puisto. Hieman kauempana siintää kilometrien pituinen Englantilainen puutarha, jonka katveessa voi nauttia vaikka vilvoittavan oluen.