Lennot
Milano

Varaa Lufthansan lento

Milano Matkustustietoja

Image

Lennot Milano - varaa halvat lennot Milanoon


Anna Lufthansan lennättää sinut edullisesti Italiaan, muodin mekkana tunnettuun Milanoon. Tutustuminen kaupunkiin on hyvä aloittaa kävellen, sillä Milanon tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Vieraile lumoavassa Duomo di Milano -katedraalissa, joka on yksi maailman suurimmista goottilaistyylisistä katedraaleista. Vierailuasi odottaa myös La Scala, Milanon legendaarinen oopperatalo, ja Santa Maria delle Grazien kirkko, jossa pääset ihailemaan Leonardo da Vincin kuuluisaa Pyhä ehtoollinen -seinämaalausta. Milanon tarjonta ei suinkaan lopu tähän - tee ostoksia Via Montenapoleonen muotikadulla ja nauti sen lomassa italialaisen keittiön herkuista!

Sää in Milano

  Tänään Torstai Perjantai Lauantai
31°C

Tänään
31°C | 22°C 29°C | 20°C 28°C | 19°C 26°C | 19°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Milano.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Milano Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361