Lennot
Miami

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Miami Matkustustietoja

Image

Lennot Miami (MIA) - varaa halvat lennot


Lennot Miami (MIA)! Matkusta edullisesti Lufthansan lennolla Miamiin! Laskeudu yhdelle Yhdysvaltain suurimmista lentokentistä. Sukella keskelle latinalais-amerikkalaista kulttuuria, Art Deco -tyylisiä rakennuksia ja nauti taivaallisesta hemmottelusta. Koe kuuluisuuksien South Beach, latinorytmejä sykkivä Little Havana tai shoppaile ihanalla Lincoln Roadilla. Illan vaihtuessa yöksi Miamin päivä on vasta alussa. On aika suunnata kuuman yöelämän mekkaan Ocean Drivelle. Valinnan varaa on tuhansista baareista, ravintoloista ja yökerhoista. Valitse kuitenkin ensin Lufthansa ja varaa lentosi jo tänään!

Sää in Miami

  Tänään Sunnuntai Maanantai Tiistai
33°C

Tänään
33°C | 26°C 33°C | 27°C 33°C | 27°C 33°C | 26°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansan lippulaiva edustaa lentomatkailun uutta aikakautta. Hiljaisempi, tilavampi ja mukavampi kaikissa matkustusluokissa.

Lufthansa A380

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Miami.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Miami Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361