Lennot
México

Varaa Lufthansan lento

México Matkustustietoja

Image

Nyt lennot edullisesti kohteeseen México


Käytä hyväksesi edulliset hintamme ja lennä Meksikoon! México on 20 miljoonan asukkaan värikäs ja elämää sykkivä alati laajeneva suurkaupunki. Käy katsastamassa Zócalo, joka on yksi maailman suurimmista aukioista ja siellä sijaitsevat mm. presidentin linna ja katedraali. Teotihuacanin atsteekkitemppelialue on noin 50 kilometrin päässä keskustasta ja ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Ostokset hoidat San Ángelissa tai Coyocanin viikonloppumarkkinoilla, josta taatusti löydät mieleisesi tuliaiset kotiin! Meksikolainen ruoka on tunnetusti erittäin maukasta ja hyviä ruokapaikkoja löydät pilvin pimein. Varaa siis Lufthansan lento jo tänään ja koe tämän suurkaupungin syke!

Sää in México

  Tänään Torstai Perjantai Lauantai
24°C

Tänään
24°C | 14°C 24°C | 14°C 23°C | 13°C 24°C | 13°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen México.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen México Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361