Lennot
Malta

Varaa Lufthansan lento

Malta Matkustustietoja

Image

Lennot Malta - varaa halvat lennot Maltalle


Hyödynnä Lufthansan lentotarjoukset ja lennä Maltalle. Malta on Välimerellä, Sisilian eteläpuolella sijaitseva Maltan, Gozon ja Cominon saarista koostuva valtio. Malta-saarella sijaitseva pääkaupunki Valletta tarjoaa monia kulttuurinähtävyyksiä, joista tunnetuimpia ovat Pyhän Johanneksen katedraali, koristeellinen Suurmestarin palatsi sekä St. Elmon linnoitus. Gozon saarella voit ihastella keskiaikaisia rakennuksia, kun taas Cominon pienellä saarella voit virkistäytyä Blue Lagoonin kirkkaissa vesissä. Mikäli haluat nauttia auringosta ja meren läheisyydestä, varaa lentosi Maltalle Lufthansalta.

Sää in Malta

  Tänään Torstai Perjantai Lauantai
30°C

Tänään
30°C | 20°C 31°C | 20°C 32°C | 21°C 33°C | 21°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Malta.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Malta Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361