Lennot
Madrid

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Madrid Matkustustietoja

Image

Koe Espanja - varaa halvat lennot Madridiin


Madrid on metropoli täynnä suuria tunteita. Elokuvaohjaaja Pedro Almodóvarin elokuvat "Naisia hermoromahduksen partaalla" ja "Huono kasvatus" sijoittuvat värikkääseen ja suvaitsevaan Madridiin. Flamencossa taas soivat rakkauden ja kuoleman sävyt. Museo del Pradossa lumoavat espanjalaisen taiteen klassikot. El Rastro taas houkuttelee kirpputorien ystäviä. Lapsiperheet suuntaavat Casa de Campoon ja sen huvipuistoon, uima-altaisiin, eläintarhaan sekä köysiradalle. Illallinen nautiskellaan vasta iltayhdeksän jälkeen, mutta väliaikoina pääset herkuttelemaan tapaksilla ja sangríalla. Madridin nuorekkaassa tunnelmassa juhlitaan läpi yön.

Sää in Madrid

  Tänään Torstai Perjantai Lauantai
38°C

Tänään
38°C | 23°C 35°C | 21°C 38°C | 20°C 38°C | 21°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt lennot Madridiin

Madridissa viihtyisien aukioiden, kuten Puerta del Sol ja Plaza Mayor, kahviloissa voi mukavasti lepuuttaa jalkoja ja tarkkailla samalla suurkaupungin elämänmenoa. Yksi kaupungin kuuluisista nähtävyyksistä on Palacio Real de Madrid, 1700-luvulta peräisin oleva kuninkaallinen linna. Pradon museon takaa alkaa El Retiron puistoalue, joka koostuu nurmikentistä, ruusutarhoista ja suurista puista. Puistossa voi kävellä, soudella pienellä lammella tai rentoutua nurmikolla vaikka piknikistä nauttien.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361