Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot Madrid

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa Lennot

Madrid Matkustustietoja

Koe Espanja - varaa halvat lennot Madridiin

Madrid on metropoli täynnä suuria tunteita. Elokuvaohjaaja Pedro Almodóvarin elokuvat "Naisia hermoromahduksen partaalla" ja "Huono kasvatus" sijoittuvat värikkääseen ja suvaitsevaan Madridiin. Flamencossa taas soivat rakkauden ja kuoleman sävyt. Museo del Pradossa lumoavat espanjalaisen taiteen klassikot. El Rastro taas houkuttelee kirpputorien ystäviä. Lapsiperheet suuntaavat Casa de Campoon ja sen huvipuistoon, uima-altaisiin, eläintarhaan sekä köysiradalle. Illallinen nautiskellaan vasta iltayhdeksän jälkeen, mutta väliaikoina pääset herkuttelemaan tapaksilla ja sangríalla. Madridin nuorekkaassa tunnelmassa juhlitaan läpi yön.

Sää in Madrid

 • Sää Tänään
  Tänään
  25°C
  /
  11°C
 • Lauantai
  Sää Lauantai
  23°C
  /
  10°C
 • Sunnuntai
  Sää Sunnuntai
  23°C
  /
  10°C
 • Maanantai
  Sää Maanantai
  23°C
  /
  11°C

Lisää Euroopan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Madrid halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Lufthansan verkkopalvelu

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Madridiin

Madridissa viihtyisien aukioiden, kuten Puerta del Sol ja Plaza Mayor, kahviloissa voi mukavasti lepuuttaa jalkoja ja tarkkailla samalla suurkaupungin elämänmenoa. Yksi kaupungin kuuluisista nähtävyyksistä on Palacio Real de Madrid, 1700-luvulta peräisin oleva kuninkaallinen linna. Pradon museon takaa alkaa El Retiron puistoalue, joka koostuu nurmikentistä, ruusutarhoista ja suurista puista. Puistossa voi kävellä, soudella pienellä lammella tai rentoutua nurmikolla vaikka piknikistä nauttien.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.