Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Madrid

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Maailmanlaajuiset lennot

Madrid Matkustustietoja

Koe Espanja - varaa halvat lennot Madridiin

Madrid on metropoli täynnä suuria tunteita. Elokuvaohjaaja Pedro Almodóvarin elokuvat "Naisia hermoromahduksen partaalla" ja "Huono kasvatus" sijoittuvat värikkääseen ja suvaitsevaan Madridiin. Flamencossa taas soivat rakkauden ja kuoleman sävyt. Museo del Pradossa lumoavat espanjalaisen taiteen klassikot. El Rastro taas houkuttelee kirpputorien ystäviä. Lapsiperheet suuntaavat Casa de Campoon ja sen huvipuistoon, uima-altaisiin, eläintarhaan sekä köysiradalle. Illallinen nautiskellaan vasta iltayhdeksän jälkeen, mutta väliaikoina pääset herkuttelemaan tapaksilla ja sangríalla. Madridin nuorekkaassa tunnelmassa juhlitaan läpi yön.

Sää in Madrid

Lisää Euroopan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Madrid halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Varaa nyt lennot Madridiin

Madridissa viihtyisien aukioiden, kuten Puerta del Sol ja Plaza Mayor, kahviloissa voi mukavasti lepuuttaa jalkoja ja tarkkailla samalla suurkaupungin elämänmenoa. Yksi kaupungin kuuluisista nähtävyyksistä on Palacio Real de Madrid, 1700-luvulta peräisin oleva kuninkaallinen linna. Pradon museon takaa alkaa El Retiron puistoalue, joka koostuu nurmikentistä, ruusutarhoista ja suurista puista. Puistossa voi kävellä, soudella pienellä lammella tai rentoutua nurmikolla vaikka piknikistä nauttien.