Lennot
Lyon

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Lyon Matkustustietoja

Image

Lyon - varaa halvat lennot ja lennä Lyoniin


Miksi et lentäisi halvalla vaikka Lyoniin? Nyt lentomme on todella edullinen tähän Ranskan kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, joka on todellakin vierailun arvoinen matkakohde. Lyon on kaupunki niin kulttuurinnälkäiselle kuin historiaa janoavallekin. Siellä sijaitsevat mm. kansainvälinen miniatyyrimuseo, vastarinta-museo sekä taidemuseo. Keskiaikaisen Lyonin löydät Seinen rannalta, kun taas kaupungin liike-elämän keskus, ostoskeskus sekä mm. rautatie-ja bussiasema sijoittuvat Rhone-joen rannalle. Vieraillessasi Lyonissa käy toki eläintarhassa, jossa voi mukavasti viettää koko päivän. Varaa siis lentosi Lufthansalla ja koe Lyon!

Sää in Lyon

  Tänään Keskiviikko Torstai Perjantai
26°C

Tänään
26°C | 17°C 25°C | 17°C 25°C | 15°C 25°C | 14°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Lyon.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Lyon Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361