Lennot
Los Angeles

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Los Angeles Matkustustietoja

Image

Lennot Los Angeles - varaa edulliset lennot


Tyynenmeren rannalla, Kalifornian auringossa, sijaitseva Los Angeles – Enkelten kaupunki – ei jätä ketään kylmäksi. Los Angeles on amerikkalaisen elokuvateollisuuden ja viihteen ehdoton pääkaupunki. Hollywood sekä lukuisat elokuvastudiot ja teatterit ovat takuulla vierailun arvoisia. Rantaelämää rakastavien kannattaa suunnata Venice Beachille tai Malibuun, jonka maisemissa on kuvattu myös kuuluisa Baywatch tv-sarja. Ehkäpä törmäät kuuluisuuksiin rannalla auringosta ja meren aalloista nauttiessasi. Varaa nyt Lufthansalta edulliset lennot Los Angelesiin, Kalifornian upeisiin maisemiin.

Sää in Los Angeles

  Tänään Perjantai Lauantai Sunnuntai
26°C

Tänään
26°C | 20°C 25°C | 19°C 26°C | 19°C 26°C | 20°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Los Angeles.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Los Angeles Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361