Lennot
Lissabon

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Lissabon Matkustustietoja

Image

Lennot Lissabon - varaa lennot Lissaboniin


Nauti Lufthansan edullisista lennoista kohteeseen Lissabon varaamalla matkasi heti. Lissabonista löytyy kulttuuria joka lähtöön. Voit vaikkapa tutustua Unescon maailmanperintökohteeseen, Vasco da Gaman kunniaksi rakennettuun Hieronymuksen luostariin. Vasco da Gama oli kuuluisa tutkimusmatkailija, joka purjehti ensimmäisenä Euroopasta Afrikan ympäri Intiaan. Muista myös tutustua boheemiin yöelämään Bairro Altossa. Lissabonin maamerkeistä tunnetuin on Jeesusta kuvaava 82 metriä korkean jalustan päällä oleva massiivinen patsas. Lissabonista löytyy jotakin jokaiselle, varsinkin kulttuurinnälkäisille.

Sää in Lissabon

  Tänään Sunnuntai Maanantai Tiistai
29°C

Tänään
29°C | 17°C 28°C | 17°C 29°C | 16°C 29°C | 17°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Lissabon.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Lissabon Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361