Lennot
Lagos

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Lagos Matkustustietoja

Image

Lennot Lagos - varaa halvat lennot Lagosiin


Hyödynnä edulliset hintamme Lagosiin, Afrikan väkirikkaimman maan, Nigerian, suurimpaan kaupunkiin. Kaupunki on sekoitus nykyaikaa ja siirtomaaperinteitä ja sillä on paljon annettavaa matkailijalle. Monissa museoissa voit tutustua Afrikan perinteisiin, ja jos haluat jättää kaupungin hälyn taakse, voit suunnata kaupungin lähellä sijaitseville upeille hiekkarannoille. Lagos toimii myös erinomaisena porttina muualle Nigeriaan ja Länsi-Afrikkaan. Varaa nyt Lufthansan edulliset lennot Lagosiin ja lähde matkaan avoimin mielin!

Sää in Lagos

  Tänään Keskiviikko Torstai Perjantai
30°C

Tänään
30°C | 24°C 31°C | 24°C 30°C | 25°C 30°C | 24°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Lagos.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Lagos Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361