Lennot
Kairo

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Kairo Matkustustietoja

Image

Lennot Kairo - varaa halvat lennot Kairoon


Kairo - pohjoisen Afrikan hämmentävä metropoli lumoaa jokaisen kävijänsä. Kairo on kaupunki, jossa jokaisen nurkan takaa löytyy jotain yllättävää. Historia on kaupungissa tiiviisti läsnä ja maan kiehtovaan menneisyyteen voi tutustua Kairon Egyptiläisessä museossa. Upeaa arkkitehtuuria edustavat kaupungin lukuisat moskeijat ja muut historialliset rakennukset. Myös kaupungin ulkopuolella sijaitsevat Gizan pyramidit ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Jos suurkaupungin melu ja vilkkaus alkavat rasittaa voit aina lähteä virkistävälle Niilin risteilylle. Kairo on kaupunki, jossa jokaisen on käytävä kerran elämässään, joten varaa nyt Lufthansan edulliset lennot ja lähde matkaan!

Sää in Kairo

  Tänään Keskiviikko Torstai Perjantai
32°C

Tänään
32°C | 19°C 32°C | 19°C 33°C | 20°C 32°C | 20°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Kairo.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Kairo Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Egypt

Please check before traveling to Egypt on the current information of the Foreign Office.
Foreign Travel Advice

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361