Lennot
Johannesburg

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Johannesburg Matkustustietoja

Image

Varaa lennot ja koe Johannesburg (JNB)


Lennä Johannesburgiin, Etelä-Afrikan suurimpaan kaupunkiin. Tämän miljoonakaupungin synnytti kultaryntäys. Timantit kuuluvat alueen luonnonvaroihin. Haluaisitko ehkä ostaa vähän arvokkaampia matkamuistoja? Seikkaile läheisessä luonnonpuistossa tai kaupunkivilinässä. Haluatko nähdä sarvikuonon tai tutustua Etelä-Afrikan dramaattiseen historiaan Mandela-museossa? Johannesburg on todella monipuolinen matkakohde. Oletko valmis elämäsi seikkailuun? Lufthansan edulliset lennot kohteeseen Johannesburg (JNB).

Sää in Johannesburg

  Tänään Tiistai Keskiviikko Torstai
21°C

Tänään
21°C | 8°C 18°C | 6°C 17°C | 8°C 18°C | 7°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansan lippulaiva edustaa lentomatkailun uutta aikakautta. Hiljaisempi, tilavampi ja mukavampi kaikissa matkustusluokissa.

Lufthansa A380

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Johannesburg.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Johannesburg Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361