Lennot
Helsinki

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Helsinki Matkustustietoja

Image

Lennot Helsinki (HEL) - varaa lentosi Helsinkiin


Lennot Helsinki (HEL)! Käytä hyväksesi edullinen tarjous lennoistamme Helsinkiin. Helsinki on Suomen pääkaupunki ja samalla maan hallinnon, kulttuurin ja liike-elämän keskus. Nähtävää siellä on muun muassa Suomenlinnassa, joka on Unescon maailmanperintölistalla. Käy myös Linnanmäen huvipuistossa ja Korkeasaaren eläintarhassa, joista koko perhe nauttii. Vieraile kiistellyssä Kiasman nykytaiteenmuseossa ja näe Sibelius-monumentti. Varaa siis lentosi Lufthansalla Helsinkiin jo tänään. Näin hyödynnät edulliset hintamme heti.

Sää in Helsinki

  Tänään Keskiviikko Torstai Perjantai
20°C

Tänään
20°C | 10°C 19°C | 12°C 18°C | 12°C 19°C | 11°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt lennot Helsinkiin

Leppoisan lomapäivän voit aloittaa myös kuljeskelemalla ja katsastamalla Esplanadilla sijaitsevat erikoisliikkeet, joista voi ostaa laadukkaat tuliaiset. Esplanadin puistossa on myös kesäisin kulttuuripitoisia esityksiä, joita kahviloista käsin on mukava seurata. Matkallasi Kauppatorille poikkea ehdottomasti Senaatintorilla, jota reunustavat historialliset rakennukset sekä vuonna 1852 valmistunut tuomiokirkko, jonka edessä oleville portaille on kiva istahtaa monien muiden matkailijoiden tapaan.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361