Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Helsinki

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Maailmanlaajuiset lennot

Helsinki Matkustustietoja

Lennot Helsinki (HEL) - varaa lentosi Helsinkiin

Lennot Helsinki (HEL)! Käytä hyväksesi edullinen tarjous lennoistamme Helsinkiin. Helsinki on Suomen pääkaupunki ja samalla maan hallinnon, kulttuurin ja liike-elämän keskus. Nähtävää siellä on muun muassa Suomenlinnassa, joka on Unescon maailmanperintölistalla. Käy myös Linnanmäen huvipuistossa ja Korkeasaaren eläintarhassa, joista koko perhe nauttii. Vieraile kiistellyssä Kiasman nykytaiteenmuseossa ja näe Sibelius-monumentti. Varaa siis lentosi Lufthansalla Helsinkiin jo tänään. Näin hyödynnät edulliset hintamme heti.

Sää in Helsinki

Lisää Euroopan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Helsinki halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Varaa nyt lennot Helsinkiin

Leppoisan lomapäivän voit aloittaa myös kuljeskelemalla ja katsastamalla Esplanadilla sijaitsevat erikoisliikkeet, joista voi ostaa laadukkaat tuliaiset. Esplanadin puistossa on myös kesäisin kulttuuripitoisia esityksiä, joita kahviloista käsin on mukava seurata. Matkallasi Kauppatorille poikkea ehdottomasti Senaatintorilla, jota reunustavat historialliset rakennukset sekä vuonna 1852 valmistunut tuomiokirkko, jonka edessä oleville portaille on kiva istahtaa monien muiden matkailijoiden tapaan.