Lennot
Hannover

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Hannover Matkustustietoja

Image

Edulliset lennot Hannover (HAJ)


Lufthansan edulliset lennot Hannoveriin (HAJ)! Maailmankuulut messut ovat kiinnostuksen kohteita myös muille kuin vain yrityksille. Zoo Eläintarha on elämys koko perheelle, uuden raatihuoneen tornista avautuu huikea näkymä koko kaupungin yli. Tornin vinoon kulkeva hissi on erikoisuus. Kaupungin keskusta tarjoaa muhkeat ostosmahdollisuudet ja metro vie ihailemaan kaupungin ympäristöä. Kiertoajelu tutustuttaa mielenkiintoisiin kohteisiin: Herrenhäuser Gärten, Rathaus, Maschsee ja niin edelleen. Vanhakaupunki ja katukahvilat houkuttelevat mahtaville täytekakkukahveille. Varaa nyt Lufhansan lento Hannover (HAJ).

Sää in Hannover

  Tänään Keskiviikko Torstai Perjantai
25°C

Tänään
25°C | 13°C 29°C | 13°C 33°C | 16°C 34°C | 19°C

Lisää Saksan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Hannover.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Hannover Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361