Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Firenze

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Maailmanlaajuiset lennot

Firenze Matkustustietoja

Varaa halvat lennot Firenzeen

Lennä Firenzeen ja koe aito Toscana. Firenze on tunnettu mahtavasta arkkitehtuuristaan. Siellä sijaitsevat mm. kuuluisat kirkot Santa Maria Fiore ja Santa Maria Novella. Maallista rikkautta edustaa Medici-suvun Palazzo Medici. Firenzessä voit ihailla Michelangelon David-patsasta, joka on renessanssiajan yksi kuuluisimmista taideteoksista. Firenze on myös kulinaristien paratiisi. Tyypillistä paikallista ruokaa eivät ole pastat vaan erilaiset liharuoat ja risotot. Myös firenzeläinen jäätelö on maailman kuulua herkullisuudestaan. Käytä Lufthansan edullista tarjousta hyväksesi ja varaa jo tänään lento Firenzeen.

Sää in Firenze

Lisää Euroopan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Firenze halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Varaa nyt lennot Firenzeen

Sen jälkeen kun olet katsastanut Firenzen lähde vaikka päiväretkelle hyvien kulkuyhteyksien päähän esimerkiksi Luccan tai Sienan historiallisiin kaupunkeihin. Muurien ympäröimässä Luccan vanhassakaupungissa voi käväistä Giacomo Puccinin kotimuseossa, kauniissa basilikakirkoissa ja 1300-luvulta peräisin olevassa Guinigi-tornissa, jonka huipulla kasvaa puita. Sienassa kannattaa katsastaa katedraalin lisäksi myös simpukankuoren muotoinen Piazza del Campo -aukio ja katedraalimuseo.