• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot Firenze

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa Lennot

alkaen 234 €*

Maailmanlaajuiset lennot

Firenze Matkustustietoja

Varaa halvat lennot Firenzeen

Lennä Firenzeen ja koe aito Toscana. Firenze on tunnettu mahtavasta arkkitehtuuristaan. Siellä sijaitsevat mm. kuuluisat kirkot Santa Maria Fiore ja Santa Maria Novella. Maallista rikkautta edustaa Medici-suvun Palazzo Medici. Firenzessä voit ihailla Michelangelon David-patsasta, joka on renessanssiajan yksi kuuluisimmista taideteoksista. Firenze on myös kulinaristien paratiisi. Tyypillistä paikallista ruokaa eivät ole pastat vaan erilaiset liharuoat ja risotot. Myös firenzeläinen jäätelö on maailman kuulua herkullisuudestaan. Käytä Lufthansan edullista tarjousta hyväksesi ja varaa jo tänään lento Firenzeen.

Sää in Firenze

 • Sää Tänään
  Tänään
  16°C
  /
  8°C
 • Maanantai
  Sää Maanantai
  20°C
  /
  13°C
 • Tiistai
  Sää Tiistai
  21°C
  /
  14°C
 • Keskiviikko
  Sää Keskiviikko
  21°C
  /
  15°C

Lisää Euroopan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Firenze halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Lufthansan verkkopalvelu

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Firenzeen

Sen jälkeen kun olet katsastanut Firenzen lähde vaikka päiväretkelle hyvien kulkuyhteyksien päähän esimerkiksi Luccan tai Sienan historiallisiin kaupunkeihin. Muurien ympäröimässä Luccan vanhassakaupungissa voi käväistä Giacomo Puccinin kotimuseossa, kauniissa basilikakirkoissa ja 1300-luvulta peräisin olevassa Guinigi-tornissa, jonka huipulla kasvaa puita. Sienassa kannattaa katsastaa katedraalin lisäksi myös simpukankuoren muotoinen Piazza del Campo -aukio ja katedraalimuseo.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.