Lennot
Firenze

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Firenze Matkustustietoja

Image

Varaa halvat lennot Firenzeen


Lennä Firenzeen ja koe aito Toscana. Firenze on tunnettu mahtavasta arkkitehtuuristaan. Siellä sijaitsevat mm. kuuluisat kirkot Santa Maria Fiore ja Santa Maria Novella. Maallista rikkautta edustaa Medici-suvun Palazzo Medici. Firenzessä voit ihailla Michelangelon David-patsasta, joka on renessanssiajan yksi kuuluisimmista taideteoksista. Firenze on myös kulinaristien paratiisi. Tyypillistä paikallista ruokaa eivät ole pastat vaan erilaiset liharuoat ja risotot. Myös firenzeläinen jäätelö on maailman kuulua herkullisuudestaan. Käytä Lufthansan edullista tarjousta hyväksesi ja varaa jo tänään lento Firenzeen.

Sää in Firenze

  Tänään Sunnuntai Maanantai Tiistai
25°C

Tänään
25°C | 12°C 28°C | 14°C 29°C | 13°C 29°C | 14°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt lennot Firenzeen

Sen jälkeen kun olet katsastanut Firenzen lähde vaikka päiväretkelle hyvien kulkuyhteyksien päähän esimerkiksi Luccan tai Sienan historiallisiin kaupunkeihin. Muurien ympäröimässä Luccan vanhassakaupungissa voi käväistä Giacomo Puccinin kotimuseossa, kauniissa basilikakirkoissa ja 1300-luvulta peräisin olevassa Guinigi-tornissa, jonka huipulla kasvaa puita. Sienassa kannattaa katsastaa katedraalin lisäksi myös simpukankuoren muotoinen Piazza del Campo -aukio ja katedraalimuseo.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361