Lennot
Dubai

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Dubai Matkustustietoja

Image

Lennä Dubaihin - Varaa halvat lennot Dubaihin


Dubaissa on vaikuttavia rakennuksia, ylellisyyttä sekä loistoa! Maailman ainoa seitsemän tähden hotelli, kuuluisa Burj al-arab, löytyy Dubaista. Rakenteilla olevat keinotekoiset palmusaaret muodostavat ilmasta tarkkailtuina tuulessa huojuvan, elävän maailmankartan. Aavikkosafarilla pääset seikkailemaan hiekkadyyneillä. Moskeijat ja minareetit lumoavat kävijänsä, varsinkin Jumeirah-moskeija, jota pidetään yhtenä Dubain kauneimmista rakennuksista. Dubai on myös shoppailijan taivas. Katsasta ainakin Mall of the Emirates ja Burjuman. Kaupungissa on myös loistavia ravintoloita ja upeita yökerhoja. Astu auringonpaisteeseen! Varaa Lufthansan edullinen lentolippu ja koe jotain aivan uutta.

Sää in Dubai

  Tänään Keskiviikko Torstai Perjantai
41°C

Tänään
41°C | 30°C 41°C | 31°C 42°C | 32°C 43°C | 33°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Dubai.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Dubai Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361