Lennot
Caracas

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Caracas Matkustustietoja

Image

Varaa nyt lennot kohteeseen Caracas (CCS)


Huikeiden vuoristomaisemien lisäksi Caracas tarjoaa myös shoppailua, ruokanautintoja ja kuumaa merengueta sekä paljon upeita nähtävyyksiä. Käy katsastamassa Simón Bolívarin synnyinkoti, joka nykyisin toimii museona. Tämän vallankumousjohtajan jäännökset ovat nähtävissä Museo Bolivarianossa. Cerro el Ávila on kaupungin ja Karibianmeren välissä oleva vuori, jonka huipulla kannattaa ehdottomasti käydä joko kävellen tai hissillä. Sieltä avautuvat upeat näkymät yli kaupungin. Caracas East Parkissa pääset hetkeksi hengähtämään ja nauttimaan rauhasta. Halutessasi voit seurailla myös pienen eläintarhan asukkien elämää. Varaa nyt Lufhansan huippuedullinen lento Latinalaisen Amerikan sykkeeseen!

Sää in Caracas

  Tänään Maanantai Tiistai Keskiviikko
30°C

Tänään
30°C | 20°C 31°C | 20°C 30°C | 20°C 30°C | 21°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Caracas.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Caracas Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Venezuela

Please check before traveling to Venezuela on the current information of the Foreign Office.
Foreign Travel Advice

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361