Lennot
Buenos Aires

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Buenos Aires Matkustustietoja

Image

Buenos Aires - varaa lennot Buenos Airesiin


Buenos Aires, Argentiinan pääkaupunki, odottaa sinua! Tanssi Buenos Airesin kaduilla tangoa. Herkuttele tunnetuilla, korkealaatuisilla argentiinalaisilla pihveillä. Nähtävää Buenos Airesissa riittää, mm. maailman suurin oopperatalo Teatro Colón. Kaupungin pääväylä, 14-kaistainen Avenida 9 de Julio, on maailman levein. Sen varrella sijaitsee näyttävä obeliski, Obelisco. Boheemien suosima työläiskaupunginosa La Boca tarjoaa katsottavaa kirjavine taloineen. Käy kaupungin historiallisella keskusaukiolla, Plaza de Mayolla, ja shoppaile kävelykatu Floridalla. Käytä jo tänään hyväksesi Lufthansan edullinen tarjous ja lennätä itsesi Buenos Airesiin!

Sää in Buenos Aires

  Tänään Keskiviikko Torstai Perjantai
19°C

Tänään
19°C | 10°C 13°C | 8°C 16°C | 10°C 13°C | 5°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Buenos Aires.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Buenos Aires Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361