Lennot
Boston

Varaa Lufthansan lento

Boston Matkustustietoja

Image

Varaa nyt edulliset lennot Bostoniin


Bostonin kiinnostavimmat nähtävyydet sijaitsevat muutaman kilometrin säteellä ydinkeskustasta. Tämä nk. Freedom Trail -kävelyreitti ohittaa 16 historiallisesti merkittävää kohdetta. Reitin varrella voit poiketa myös Faneuil Hall -markkinapaikalle. Risteile Bostonin edustalla oleville saarille ja kiipeä Yhdysvaltojen vanhimpaan majakkaan tai 1800-luvulla rakennettuun linnoitukseen. Boston on myös Yhdysvaltojen akateemisen elämän sydän, sillä siellä sijaitsee mm. kuuluisa Harvardin yliopisto kampusalueineen. Maistele kuuluisia hummereita, bongaa mereltä valaita, käy katsomassa Red Sox -baseballjoukkuetta, ihaile pilvenpiirtäjiä ja juokse bostonilaisten tapaan pitkin Charles-joen vartta.

Sää in Boston

  Tänään Keskiviikko Torstai Perjantai
31°C

Tänään
31°C | 21°C 32°C | 23°C 34°C | 23°C 32°C | 23°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Boston.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Boston Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361