Lennot
Bogotá

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Bogotá Matkustustietoja

Image

Lennot Bogotá Varaa halvat lennot Bogotáan


Sinua kutsuu nyt Bogotá, Kolumbian pääkaupunki. Koe mahtava matkaelämys ja latinalainen elämänrytmi kahdeksan miljoonan asukkaan suurkaupungissa. Eikä Bogotá ole vain ihmisiä, vaan se tarjoaa ympäristöineen mahtavia luontoelämyksiä. Itse kaupunki sijaitsee 2,7 kilometrin korkeudella merenpinnasta ja sitä ympäröivät vuorenhuiput kohoavat yli 3,2 kilometrin korkeuteen. Siellä voit kohdata Andien kondoorin tai Kolumbian kansalliskukan orkidean. Jotta et jäisi paitsi tästä kaikesta, varaa matkasi jo tänään ja hyödynnä tämä mahtava lentotarjous.

Sää in Bogotá

  Tänään Maanantai Tiistai Keskiviikko
19°C

Tänään
19°C | 11°C 19°C | 11°C 19°C | 10°C 19°C | 10°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Bogotá.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Bogotá Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361