Lennot
Bilbao

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Bilbao Matkustustietoja

Image

Lennot Bilbao - varaa halvat lennot Bilbaoon


Varaa Lufthansan edullinen lento Helsingistä Bilbaoon, yhteen Espanjan vetovoimaisimmista kaupungeista! Erityisen tunnetuksi kaupungin on tehnyt arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen Guggenheim-museo. Modernia arkkitehtuuria näkee myös Sir Norman Fosterin suunnittelemilla metroasemilla. Bilbaon vanhakaupunki Casco Viejo goottilaisine katedraaleineen tarjoaa nähtävää historiasta kiinnostuneille. Bilbao on myös oiva kohde tutustua Baskimaan kulinaristisiin elämyksiin. Urheilun ystävän kannattaa mennä katsomaan paikallisen jalkapallojoukkueen, Athletic Club Bilbaon, ottelua Espanjan vanhimmalle jalkapallostadionille, San Mamésille. Varaa nyt Lufthansan edullinen lento hurmaavaan Bilbaoon!

Sää in Bilbao

  Tänään Maanantai Tiistai Keskiviikko
24°C

Tänään
24°C | 18°C 31°C | 18°C 26°C | 18°C 25°C | 17°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Bilbao.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Bilbao Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361