Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Berliini

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Maailmanlaajuiset lennot

Berliini Matkustustietoja

Varaa halvat lennot ja matkusta Berliiniin

Berliiniin, Saksan pääkaupunkiin, on sijaintinsa vuoksi helppo matkustaa mistä päin Eurooppaa tahansa. Berliini sopii niin perheellisten kuin sinkkujenkin matkakohteeksi. Käy vilkaisemassa historiallisesti merkittävää Brandenburgin porttia tai rentoudu Tiergartenin puistikon suojissa. Koe perinteinen saksalainen ruokakulttuuri ja maistele paikallisia oluita. Lapset viihtyvät Berliinin eläintarhassa. Laajempaa matkailukokemusta kaipaava ehtii tehdä päiväretken Potsdamin palatsi- ja puutarhakaupunkiin. Varaa Lufthansan lentosi Berliiniin tänään ja hyödy edullisista hinnoistamme.

Sää in Berliini

Lisää Saksan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Berliini halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Varaa nyt lennot Berliiniin

Yhdistyneen Berliinin nähtävyyksiin kuuluu vaikuttava Holokaust-muistomerkki, joka sijaitsee Brandenburgin portin ja Potsdamer Platzin välisellä entisellä muurin paikalla. Muistomerkki koostuu vajaasta 3000 eri korkuisesta betonipaadesta, joiden välissä voi kävellä kahden hehtaarin kokoisella alueella. Matkaa voi jatkaa mukavasti Alexanderplatzille Unter den Lindeniä pitkin, jonka varrella on monia historiallisia rakennuksia. Käväise perillä tv-tornissa ihailemassa mahtavaa näköalaa kaupunkiin.