• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Berliini

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa Lennot

alkaen 199 €*

Berliini Matkustustietoja

Varaa halvat lennot ja matkusta Berliiniin

Berliiniin, Saksan pääkaupunkiin, on sijaintinsa vuoksi helppo matkustaa mistä päin Eurooppaa tahansa. Berliini sopii niin perheellisten kuin sinkkujenkin matkakohteeksi. Käy vilkaisemassa historiallisesti merkittävää Brandenburgin porttia tai rentoudu Tiergartenin puistikon suojissa. Koe perinteinen saksalainen ruokakulttuuri ja maistele paikallisia oluita. Lapset viihtyvät Berliinin eläintarhassa. Laajempaa matkailukokemusta kaipaava ehtii tehdä päiväretken Potsdamin palatsi- ja puutarhakaupunkiin. Varaa Lufthansan lentosi Berliiniin tänään ja hyödy edullisista hinnoistamme.

Sää in Berliini

 • Sää Tänään
  Tänään
  20°C
  /
  15°C
 • Torstai
  Sää Torstai
  19°C
  /
  14°C
 • Perjantai
  Sää Perjantai
  21°C
  /
  13°C
 • Lauantai
  Sää Lauantai
  22°C
  /
  13°C

Lisää Saksan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Berliini halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Berliiniin

Yhdistyneen Berliinin nähtävyyksiin kuuluu vaikuttava Holokaust-muistomerkki, joka sijaitsee Brandenburgin portin ja Potsdamer Platzin välisellä entisellä muurin paikalla. Muistomerkki koostuu vajaasta 3000 eri korkuisesta betonipaadesta, joiden välissä voi kävellä kahden hehtaarin kokoisella alueella. Matkaa voi jatkaa mukavasti Alexanderplatzille Unter den Lindeniä pitkin, jonka varrella on monia historiallisia rakennuksia. Käväise perillä tv-tornissa ihailemassa mahtavaa näköalaa kaupunkiin.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.