Lennot
Berliini

Varaa Lufthansan lento
alkaen 199 €*

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Berliini Matkustustietoja

Image

Varaa halvat lennot ja matkusta Berliiniin


Berliiniin, Saksan pääkaupunkiin, on sijaintinsa vuoksi helppo matkustaa mistä päin Eurooppaa tahansa. Berliini sopii niin perheellisten kuin sinkkujenkin matkakohteeksi. Käy vilkaisemassa historiallisesti merkittävää Brandenburgin porttia tai rentoudu Tiergartenin puistikon suojissa. Koe perinteinen saksalainen ruokakulttuuri ja maistele paikallisia oluita. Lapset viihtyvät Berliinin eläintarhassa. Laajempaa matkailukokemusta kaipaava ehtii tehdä päiväretken Potsdamin palatsi- ja puutarhakaupunkiin. Varaa Lufthansan lentosi Berliiniin tänään ja hyödy edullisista hinnoistamme.

Sää in Berliini

  Tänään Tiistai Keskiviikko Torstai
27°C

Tänään
27°C | 19°C 31°C | 18°C 25°C | 17°C 21°C | 14°C

Lisää Saksan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt lennot Berliiniin

Yhdistyneen Berliinin nähtävyyksiin kuuluu vaikuttava Holokaust-muistomerkki, joka sijaitsee Brandenburgin portin ja Potsdamer Platzin välisellä entisellä muurin paikalla. Muistomerkki koostuu vajaasta 3000 eri korkuisesta betonipaadesta, joiden välissä voi kävellä kahden hehtaarin kokoisella alueella. Matkaa voi jatkaa mukavasti Alexanderplatzille Unter den Lindeniä pitkin, jonka varrella on monia historiallisia rakennuksia. Käväise perillä tv-tornissa ihailemassa mahtavaa näköalaa kaupunkiin.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361