Lennot
Barcelona

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Barcelona Matkustustietoja

Image

Varaa halvat lennot ja lennä Barcelonaan


Tartu tilaisuuteen ja osta nyt kauttamme halvat lennot Barcelonaan. Nauti tästä Välimeren helmestä, Katalonian tunnelmasta ja Espanjan kulttuurista erinomaisten lentotarjouksiemme avulla. Barcelona on ainutlaatuinen yhdistelmä rantalomaa, korkeakulttuuria ja sykkivää kaupunkielämää eikä jätä ketään kylmäksi. Kaupunki on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan matkailijoiden keskuudessa. Shoppaile kaupungin vilkkailla kaduilla, ihaile kiehtovaa Gaudin arkkitehtuuria, loikoile rannalla ja nauti Katalonian herkuista. Hyödy halvoista lennoistamme ja hanki lippusi Lufthansalta jo tänään - Barcelona odottaa!

Sää in Barcelona

  Tänään Keskiviikko Torstai Perjantai
30°C

Tänään
30°C | 21°C 30°C | 22°C 29°C | 20°C 29°C | 19°C

Lisää Euroopan lentoja

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Barcelona.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Barcelona Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361