Lennot
Bangkok

Varaa Lufthansan lento

Lisää lentoja

Tämän tarjouksen ehdot
* Economy Class return including taxes, fees and charges
**Economy Class one way including taxes, fees and charges

Bangkok Matkustustietoja

Image

Varaa halvat lennot Bangkokiin


Koe Bangkok, Thaimaan hallinnollinen ja taloudellinen keskus. Astu sisään Wat Pho -buddhalaistemppelialueelle ja kohtaa 46-metrinen Buddha. Hämmästele kullan paljoutta kuninkaallisessa Wat Phra Kaeo -temppelissä, joka on arvokkaan Smaragdibuddhan säilytyspaikka. Bangkokin yöelämä etsii vertaistaan. Löydät niin kadunvarsibaareja, pahamaineisia tyttökatuja kuin yläluokan bilealueita. Vieraile sisähuvipuistoissa, krokotiilifarmilla tai Dusitin eläintarhassa. Shoppaile nykyaikaisessa India Emporium -ostoskeskuksessa tai anna räätälin valmistaa sinulle mittatilauspuku. Häikäisty kultakaupoistaan tunnetussa Chinatownissa. Bangkok lumoaa sinut ystävällisyydellään ja lämmöllään!

Sää in Bangkok

  Tänään Maanantai Tiistai Keskiviikko
36°C

Tänään
36°C | 28°C 36°C | 28°C 35°C | 27°C 35°C | 27°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Lufthansa tarjoaa erinomaisia matkatarjouksia ja huippuhintoja. Etsitpä sitten edullisia lentoja Eurooppaan tai Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Pohjois-Amerikkaan, viemme sinut unelmakohteeseesi tuttuun Lufthansa-laatuun. Valitse yhdensuuntainen matka tai menopaluu, kaikki hintamme sisältävät aina verot, lisämaksut ja -palvelut. Lennoilla voit myös kerätä Miles& More -maileja.

 

Varaa nyt Lufthansan lentosi kohteeseen Bangkok.

Vaikka et suunnittelisikaan matkaa kohteeseen Bangkok Lufthansa lentää lukemattomiin muihin kohteisiin Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Matkustajamme voivat nauttia pidemmistä matkoista kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin tai varata lyhyemmän viikonloppumatkan esimerkiksi shoppailua tai ystävien ja perheen tapaamista varten. Lisätietoa sallitusta matkatavaramäärästä. Tutustu kohdevihjeisiin ja -tietoon tai kirjoita oma kaupunkiarvostelusi.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Apua & Yhteystiedot

Booking on hold

Varaus pidossa

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.
Lisätietoa pidossa olevasta varauksesta

PLNR_951352
PLNR_951361