• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Singapore

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 4,743 DKK*

Oversøiske flyvninger

Singapore Information

Fly til Singapore (SIN) - Billigt med Lufthansa

Den gyldne by, Singapore (SIN) er en af de mange af Lufthansas destinationer med utrolig billige priser på flybilletter. Byen er kendt for især glas og stål, men har også skyskabere og er hjemsted for verdens største havn. Shoppingmulighederne er store, når du flyver med Lufthansa til Singapore. Orchard Road er en af landets førende shoppingcentre, hvor du kan shoppe mærkevarer. Du kan udforske kulturen ved at besøge the Empress Place, hvor det asiatiske civilisationsmuseum har hjemme. Du kan på din rejse til Singapore med Lufthansa nyde en ganske særlig lokal kop kaffe. Spild ikke tiden. Book din billet hos Lufthansa nu.

Vejr in Singapore

 • Vejr I dag
  I dag
  29°C
  /
  27°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  30°C
  /
  26°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  31°C
  /
  26°C
 • Tirsdag
  Vejr Tirsdag
  30°C
  /
  26°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Til fantastiske Singapore med Lufthansa

Singapore er døren til resten af østen. Herfra er alt muligt: Vil du dykke ned i østens mystik og flotte natur? Så tag videre fra Singapores lufthavn til en lang række andre spændende destinationer i Asien. Eller vil du opleve ægte storbystemning på den asiatiske måde? Så kast dig ud i byens mange muligheder, og oplev et sandt madparadis kombineret med imponerende bygningsværker og det rene shoppingmekka.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.