Fly
Singapore

Bestil nu billige flybilletter

Singapore Information

Image

Fly til Singapore (SIN) - Billigt med Lufthansa


Den gyldne by, Singapore (SIN) er en af de mange af Lufthansas destinationer med utrolig billige priser på flybilletter. Byen er kendt for især glas og stål, men har også skyskabere og er hjemsted for verdens største havn. Shoppingmulighederne er store, når du flyver med Lufthansa til Singapore. Orchard Road er en af landets førende shoppingcentre, hvor du kan shoppe mærkevarer. Du kan udforske kulturen ved at besøge the Empress Place, hvor det asiatiske civilisationsmuseum har hjemme. Du kan på din rejse til Singapore med Lufthansa nyde en ganske særlig lokal kop kaffe. Spild ikke tiden. Book din billet hos Lufthansa nu.

Vejr in Singapore

  I dag Torsdag Fredag Lørdag
32°C

I dag
32°C | 27°C 32°C | 27°C 33°C | 27°C 33°C | 28°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - oplev nye dimensioner ved at flyve med Lufthansas flagskib. Mere tyst, mere plads og komfort på alle klasser.

Lufthansa A380

Til fantastiske Singapore med Lufthansa

Singapore er døren til resten af østen. Herfra er alt muligt: Vil du dykke ned i østens mystik og flotte natur? Så tag videre fra Singapores lufthavn til en lang række andre spændende destinationer i Asien. Eller vil du opleve ægte storbystemning på den asiatiske måde? Så kast dig ud i byens mange muligheder, og oplev et sandt madparadis kombineret med imponerende bygningsværker og det rene shoppingmekka.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361