• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly San Francisco

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 3,053 DKK*

Oversøiske flyvninger

San Francisco Information

Flyv til San Francisco (SFO) med Airbus 380.

Fly til San Francisco (SFO). Drømmer du om at besøge Alcatraz? Køre over The Golden Gate Bridge? Eller bare opleve San Fransisco som den ses i filmene på tætteste hold? Med Lufthansa har du nu muligheden for at bestille din flybillet til San Francisco direkte her på hjemmesiden - intet bøvl eller besværlige processer - du både bestiller og betaler lige her. Hos Lufthansa har vi billige flybilletter til hele verden; San Francisco er selvfølgelig inkluderet. Når du rejser til San Francisco med Lufthansa foregår det i en Airbus 380, det giver dig den bedste komfort - og gør at din ferie allerede starter, når du går ombord på flyet. Book din billet online i dag, flyv til San Francisco i morgen.

Vejr in San Francisco

 • Vejr I dag
  I dag
  21°C
  /
  15°C
 • Onsdag
  Vejr Onsdag
  23°C
  /
  15°C
 • Torsdag
  Vejr Torsdag
  20°C
  /
  15°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  20°C
  /
  14°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Bestil din flyrejse til San Francisco med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til San Francisco billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.