Fly San Francisco

Book nu billige fly på Lufthansa

Billund - San Francisco
fra 3.271 DKK*

Flyv til San Francisco (SFO) med Airbus 380.

Fly til San Francisco (SFO). Drømmer du om at besøge Alcatraz? Køre over The Golden Gate Bridge? Eller bare opleve San Fransisco som den ses i filmene på tætteste hold? Med Lufthansa har du nu muligheden for at bestille din flybillet til San Francisco direkte her på hjemmesiden - intet bøvl eller besværlige processer - du både bestiller og betaler lige her. Hos Lufthansa har vi billige flybilletter til hele verden; San Francisco er selvfølgelig inkluderet. Når du rejser til San Francisco med Lufthansa foregår det i en Airbus 380, det giver dig den bedste komfort - og gør at din ferie allerede starter, når du går ombord på flyet. Book din billet online i dag, flyv til San Francisco i morgen.

I dag
21°C / 15°C
Onsdag
19°C / 17°C
Torsdag
18°C / 14°C
Fredag
20°C / 14°C

Flere flybilletter til Nordamerika

Lufthansa tilbyder billige flybilletter til destinationer i hele verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil sørge for, at du kommer frem til din destination i god behold så hurtigt som muligt. Søg efter din næste rejse blandt vores mange tilbud på vores hjemmeside. Du kan bestille billige flybilletter og rejse rundt i verden med Lufthansa. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du vil rejse spontant eller planlægge din ferie lang tid i forvejen, så har Lufthansa de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fly ombooking

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Online check-in med sædevalg

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Lufthansa A380 - Be part of it

Airbus A380 - Lufthansa flagskib repræsenterer begyndelsen på en ny æra i flytrafikken. Mindre støjende, mere plads og komfort i alle klasser.

Bestil din flyrejse til San Francisco med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til San Francisco billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!