• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Rom

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 1,163 DKK*

Oversøiske flyvninger

Rom Information

Lufthansa har mange flyafgange til Rom (ROM).

Fly til Rom (ROM). Rom er hovedstaden i Italien, samt det mest populære rejsemål i den sydlige del af landet. Man har både de historiske monumenter fra romertiden, såvel som vatikanet, paven og de dertilhørende kulturoplevelser at byde på. At Rom samtidig har en behagelig temperatur året rundt, gør at den for mange danskere er et sted man må besøge mindst en gang i livet. Lufthansa har altid mange afgange til Rom, hvor du kan finde de billigste flybilletter til Rom direkte her på siden - du har endda mulighed for at bestille din tur til Rom med det samme, igen lige her på hjemmesiden.

Vejr in Rom

 • Vejr I dag
  I dag
  21°C
  /
  15°C
 • Fredag
  Vejr Fredag
  20°C
  /
  11°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  20°C
  /
  10°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  24°C
  /
  12°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Rom med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Rom billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.