Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Rom

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Rom Information

Lufthansa har mange flyafgange til Rom (ROM).

Fly til Rom (ROM). Rom er hovedstaden i Italien, samt det mest populære rejsemål i den sydlige del af landet. Man har både de historiske monumenter fra romertiden, såvel som vatikanet, paven og de dertilhørende kulturoplevelser at byde på. At Rom samtidig har en behagelig temperatur året rundt, gør at den for mange danskere er et sted man må besøge mindst en gang i livet. Lufthansa har altid mange afgange til Rom, hvor du kan finde de billigste flybilletter til Rom direkte her på siden - du har endda mulighed for at bestille din tur til Rom med det samme, igen lige her på hjemmesiden.

Vejr in Rom

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Rom med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Rom billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!