Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Prag

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Prag Information

Fly Prag (PRG) - Rejs til den gyldne by

Prag (PRG) er en fantastisk smuk og indtagende by. Det Dansende Hus af den amerikanske stjernearkitekt Frank Gehry er en af de mest markante bygninger i Prag. Blandt Prags mange berømte bygninger finder du også en del, der er bygget i den utroligt smukke jugendstil. Kan du lide klassisk musik? Så er foråret det helt rigtige tidspunkt at besøge Prag på, i månederne maj og juni finder en musikfestival sted og er en enestående mulighed for at opleve adskillige af de store verdensnavne indenfor klassisk musik. Flyv til Prag (PRG) med Lufthansa, vi har masser af direkte flyafgange til Tjekkiets hovedstad.

Vejr in Prag

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Prag med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Prag billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!