Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Porto

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Porto Information

Flyv til Porto (OPO) billigt med Lufthansa

Den andenstørste by i Portugal, Porto (OPO), betyder havn og har rent faktisk givet navn til portvinen. Du kan med Lufthansa flyve til Porto. Du kan enten tage på ferie eller blot på et weekendophold i den smukke by. Du kan booke din rejse på vores hjemmeside og så sørger vi for, at din rejse bliver så behagelig som overhovedet muligt. Vi udbyder billige priser på fly til et hav af destinationer i hele verden og Porto er blot en af dem. Porto er kendt for sin kultur, deriblandt koncerthallen Casa Da Musica.

Vejr in Porto

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Porto med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Porto billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!