Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Palma de Mallorca

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Palma de Mallorca Information

Billig flybillet til Palma de Mallorca (PMI) hos Lufthansa

Fly til Palma de Mallorca (PMI). Byen Palma på den sydspanske ø Mallorca kan du nu flyve billigt til med Lufthansa. Udnyt vores fantastiske tilbud på flybilletter og lad oplevelserne komme strømmende imod dig fra alle vinde. Tag på ferie til Palma de Mallorca, som er en af de mest populære destinationer i Europa. Palma er kendt for sine smukke strande og sin hede atmosfære, samt middelhavsklima. En ægte solferie er der mulighed for i Palma de Mallorca, som ikke vil svigte dig på nogen måde. Gå ikke glip af muligheden for at udforske Palma. Book din rejse hos Lufthansa i dag og nyd den behagelige flyvning, som vi garanterer dig, du vil få med os.

Vejr in Palma de Mallorca

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Palma de Mallorca med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Palma de Mallorca billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!