Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Palma de Mallorca

Oversøiske flyvninger

Palma de Mallorca Information

Billig flybillet til Palma de Mallorca (PMI) hos Lufthansa

Fly til Palma de Mallorca (PMI). Byen Palma på den sydspanske ø Mallorca kan du nu flyve billigt til med Lufthansa. Udnyt vores fantastiske tilbud på flybilletter og lad oplevelserne komme strømmende imod dig fra alle vinde. Tag på ferie til Palma de Mallorca, som er en af de mest populære destinationer i Europa. Palma er kendt for sine smukke strande og sin hede atmosfære, samt middelhavsklima. En ægte solferie er der mulighed for i Palma de Mallorca, som ikke vil svigte dig på nogen måde. Gå ikke glip af muligheden for at udforske Palma. Book din rejse hos Lufthansa i dag og nyd den behagelige flyvning, som vi garanterer dig, du vil få med os.

Vejr in Palma de Mallorca

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Palma de Mallorca med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Palma de Mallorca billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.