Fly
Palma de Mallorca

Bestil nu billige flybilletter

Palma de Mallorca Information

Image

Billig flybillet til Palma de Mallorca (PMI) hos Lufthansa


Fly til Palma de Mallorca (PMI). Byen Palma på den sydspanske ø Mallorca kan du nu flyve billigt til med Lufthansa. Udnyt vores fantastiske tilbud på flybilletter og lad oplevelserne komme strømmende imod dig fra alle vinde. Tag på ferie til Palma de Mallorca, som er en af de mest populære destinationer i Europa. Palma er kendt for sine smukke strande og sin hede atmosfære, samt middelhavsklima. En ægte solferie er der mulighed for i Palma de Mallorca, som ikke vil svigte dig på nogen måde. Gå ikke glip af muligheden for at udforske Palma. Book din rejse hos Lufthansa i dag og nyd den behagelige flyvning, som vi garanterer dig, du vil få med os.

Vejr in Palma de Mallorca

  I dag Tirsdag Onsdag Torsdag
37°C

I dag
37°C | 21°C 37°C | 20°C 37°C | 20°C 33°C | 20°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Book din rejse til Palma de Mallorca med Lufthansa.

Selvom du ikke planlægger at rejse til Palma de Mallorca, så flyver Lufthansa til en lang række andre destinationer over hele Europa, Afrika og Asien. Rejsende kan derfor glæde sig til længere rejser til fjerne og eksotiske destinationer. Eller book enweekend shoppingtur eller besøg venner og familie. Find ud af hvor meget bagage du kan tage med. Find tips og informationer om dine destinationer eller skriv din egen vurdering.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361