Fly
Nice

Bestil nu billige flybilletter

Nice Information

Image

Flyv til Nice (NCE) med Lufthansas billige flybilletter


Fly til Nice (NCE). Nice er et yndet feriemål for mange danskere. Derfor er det også vigtigt for os hos Lufthansa at være dit foretrukne valg når du flyver til Nice. Ved den franske kyst er Nice en af perlerne, hvorfor det også er forståeligt at så mange danskere vælger Nice som feriedestination. Cafelivet samt de mange hyggelige kroge i byen er indbydende året rundt. Når du skal til Nice, vil du med fordel kunne benytte Lufthansa. Vi har ikke alene billige flybilletter til Nice, og du kan også bestille online - du booker din billet og skal derefter bare møde op i lufthavnen. Du får med sikkerhed en behagelig flyrejse, når du rejser med Lufthansa.

Vejr in Nice

  I dag Mandag Tirsdag Onsdag
31°C

I dag
31°C | 25°C 30°C | 25°C 29°C | 24°C 30°C | 24°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Book din rejse til Nice med Lufthansa.

Selvom du ikke planlægger at rejse til Nice, så flyver Lufthansa til en lang række andre destinationer over hele Europa, Afrika og Asien. Rejsende kan derfor glæde sig til længere rejser til fjerne og eksotiske destinationer. Eller book enweekend shoppingtur eller besøg venner og familie. Find ud af hvor meget bagage du kan tage med. Find tips og informationer om dine destinationer eller skriv din egen vurdering.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361