• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Nice

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 1,029 DKK*

Oversøiske flyvninger

Nice Information

Flyv til Nice (NCE) med Lufthansas billige flybilletter

Fly til Nice (NCE). Nice er et yndet feriemål for mange danskere. Derfor er det også vigtigt for os hos Lufthansa at være dit foretrukne valg når du flyver til Nice. Ved den franske kyst er Nice en af perlerne, hvorfor det også er forståeligt at så mange danskere vælger Nice som feriedestination. Cafelivet samt de mange hyggelige kroge i byen er indbydende året rundt. Når du skal til Nice, vil du med fordel kunne benytte Lufthansa. Vi har ikke alene billige flybilletter til Nice, og du kan også bestille online - du booker din billet og skal derefter bare møde op i lufthavnen. Du får med sikkerhed en behagelig flyrejse, når du rejser med Lufthansa.

Vejr in Nice

 • Vejr I dag
  I dag
  19°C
  /
  12°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  17°C
  /
  12°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  18°C
  /
  13°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  20°C
  /
  14°C

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til Nice med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til Nice billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.