Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly New York

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

New York Information

Bestil fly til New York og oplev The Big Apple

New York er en af USA’s mest ikoniske byer. Frihedsgudinden er blevet et symbol på USA, Broadway er kendt over hele verden, og på Times Square vrimler det med mennesker. Der er meget at se og opleve i USA’s største by, og du kommer aldrig til at kede dig i byen, der aldrig sover.

Travle Times Square og idylliske Central Park

New York er en imponerende by, som er fuld af liv. Se Manhattans imponerende skyline fra en bådtur på Hudson River eller fra toppen af Rockefeller Center. Tag på Times Square og oplev travlheden og de mange enorme neonskilte lyse op. Her finder du gadekunstnere og turister i massevis og herfra er ikke langt til Broadway. På Broadway finder du teater og musicals i verdensklasse, og hvis du har mulighed for det, bør du se en af de mange forestillinger. Hvis du trænger til et afbræk fra den travle storby, så tag i Central Park. Her er roligt og idyllisk, og om sommeren perfekt til en picnic, eller en tur på skøjtebanen om vinteren.

New Yorks mange vartegn

En anden af New Yorks imponerende kendetegn er Brooklyn Bridge. Gå en tur over broen og nyd den skønne udsigt. New York har desuden stor betydning både politisk og finansielt Her finder du blandt andet FNs hovedkvarter, som er en af de mest betydningsfulde, politiske organisationer samt Wall Street, som er et af verdens vigtigste finanscentre. Derudover bør du se Empire State Building, Frihedsgudinden og Ground Zero, mindesmærket for 9/11. På 5th Avenue finder du Museum Mile, hvor blandt andet The Metropolitan Museum of Art befinder sig. Her finder du kunst og udstillinger for enhver smag, og skulle du blive træt af museer, så byder 5th Avenue på shopping i verdensklasse.

Vejr in New York

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til New York med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til New York billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!