Fly
New York

Bestil nu billige flybilletter

New York Information

Image

Fly til New York (NYC) - Altid lave priser her


Fly til New York (NYC). Byen, der aldrig sover, the Big Apple, New York, kært barn har mange navne. Med Lufthansa har du mulighed for at besøge New York. Byen er den folkerigeste by i USA og er et oplagt rejsemål hvis man har en svaghed for politik, sport, mode, kunst, medier, virksomheder og meget andet. I New York er alt muligt. Gå en tur i Manhattens gader, spadser videre til Times Square, kryds the Brooklyn Bridge, besøg Wall Street, nyd synet af Frihedsgudinden, se en musical på Broadway og oplev the Empire State Building. Vi har billige priser på fly, der giver dig muligheden for at opleve New Yorks unikke charme. Book fly hos Lufthansa i dag.

Vejr in New York

  I dag Tirsdag Onsdag Torsdag
29°C

I dag
29°C | 22°C 30°C | 23°C 31°C | 22°C 28°C | 21°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa har billige rejser til hele verden - flyv til Europa, Afrika, Fjernøsten eller Amerika. Vi flyver dig til din drømmedestination med den velkendte Lufthansa kvalitet. Vælge one-way eller retur - prisen er altid inklusive skatter og afgifter og værdifulde miles.

 

Book din rejse til New York med Lufthansa.

Selvom du ikke planlægger at rejse til New York, så flyver Lufthansa til en lang række andre destinationer over hele Europa, Afrika og Asien. Rejsende kan derfor glæde sig til længere rejser til fjerne og eksotiske destinationer. Eller book enweekend shoppingtur eller besøg venner og familie. Find ud af hvor meget bagage du kan tage med. Find tips og informationer om dine destinationer eller skriv din egen vurdering.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Hjælp & kontakt

Booking on hold

Flyreservation

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.
Mere information om flyreservation

PLNR_951352
PLNR_951361