Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly New York

Book nu billige fly på Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 2,974 DKK*

Oversøiske flyvninger

New York Information

Fly til New York (NYC) - Altid lave priser her

Fly til New York (NYC). Byen, der aldrig sover, the Big Apple, New York, kært barn har mange navne. Med Lufthansa har du mulighed for at besøge New York. Byen er den folkerigeste by i USA og er et oplagt rejsemål hvis man har en svaghed for politik, sport, mode, kunst, medier, virksomheder og meget andet. I New York er alt muligt. Gå en tur i Manhattens gader, spadser videre til Times Square, kryds the Brooklyn Bridge, besøg Wall Street, nyd synet af Frihedsgudinden, se en musical på Broadway og oplev the Empire State Building. Vi har billige priser på fly, der giver dig muligheden for at opleve New Yorks unikke charme. Book fly hos Lufthansa i dag.

Vejr in New York

 • Vejr I dag
  I dag
  14°C
  /
  9°C
 • Lørdag
  Vejr Lørdag
  13°C
  /
  8°C
 • Søndag
  Vejr Søndag
  13°C
  /
  4°C
 • Mandag
  Vejr Mandag
  13°C
  /
  3°C

Flere oversøiske flybilletter

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Lufthansa Online Service

Fra nu af kan du booke din drømmerejse med prisgaranti og betale 48 timer senere.

Fra nu af kan billetter, som er booket på www.lufthansa.com, ændres indtil en time før afrejse.

Check in op til 23 timer før afrejse, vælg dit sæde og print din boardingkort.

Bestil din flyrejse til New York med Lufthansa

Hvorvidt afslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøjelse: Bestil din flyrejse til New York billige med Lufthansa og flyve direkte eller via vores Frankfurt og München hubs, eller med en af vores partnere og opdage verdens's mest spændende destinationer. Kunne du tænke dig at rykke mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig inspirere af os.

* Economy Class returrejser herunder skatter, afgifter og gebyrer. Antallet af passagerer og rejsedatoer kan ændres på næste side ved at bruge "modificere" -funktionalitet på toppen. Alle viste billetpriser er runde-tur per passager og omfatter skatter og afgifter. Da alle data er opdateret baseret på en daglig frekvens, kan det forekomme, at den viste billetpris afviger fra de tilgængelige billetpriser på tidspunktet for booking anmodning på grundlag af de tilgængelige pladser og billetpriser. Yderligere bagage gebyrer kan forekomme.