Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Venligst indtast to forskellige lufthavne.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Napoli

Book nu billige fly på Lufthansa

Oversøiske flyvninger

Napoli Information

Oplev det charmerende Syditalien: Book dit fly til Napoli

Napoli ligger i Syditalien, og byen har gennem århundreder været et hotspot for kultur, kunst og arkitektur i Italien. Her finder du mange smukke kirker, slotte og andre bygningsværker, der alle bærer præg af forskellige tidsperioder. Tempoet er roligt, og det historiske centrum er smukt.

Margherita pizzaens oprindelsesby

I Napoli skal du blandt andet besøge Castel Nouvo, som er byens imponerende gamle fort og nu et museeum samt Napolis domkirke Doumo og Palazzo Reala, som er det tidligere kongepalads, og i dag også omdannet til museum. Det er desuden også i Napoli, at Margherita pizzaen er opfundet – og et besøg i Napoli er ikke fuldendt, uden du har smagt en Pizza Margherita. Napoli har desuden en hyggelig havnefront med flere mindre strandstykker, hvorfra man kan nyde solen eller udforske den hyggelige havn.

Velbevaret romerby og smukke kyststrækninger

Napoli ligger desuden lige op ad den berømte og berygtede vulkan, Vesuv. Her har du mulighed for at vandre til toppen, og du kan endda komme helt tæt på den aktive vulkan. Fra toppen er der en imponerende udsigt ud over Napoli og havet. Vesuv har haft flere voldsomme udbrud i tidens løb. Ruinerne fra et af dem kan stadig opleves i Pompeji. Den romerske by er utrolig velbevaret, og her får man et godt indblik i livet under romertiden. I den romerske by kan man opleve både et stort amfiteater samt alt lige fra helt små huse med et enkelt rum til rigmandsvillaer og templer. Amalfikysten er desuden en oplevelse, man ikke bør undgå, når man er i området. Kysten er udråbt til et af de smukkeste steder i verden, og her ligger den ene charmerende, autentiske by efter den anden. Husene er bygget op ad de stejle bjergsider, og udsigten er imponerende.

Vejr in Napoli

Flere Europaflyvninger

Lufthansa tilbyder billige flybilletter i verden - du kan flyve direkte eller via Frankfurt (FRA) og München (MUC) til Europa, Asien eller Amerika. Vi vil flyve dig til din destination og de sædvanlige Lufthansa kvalitet. Søg nu din næste flyrejse fra vores bedste tilbud fra. Bestil billige flybilletter og rejser rundt om i verden. Vi vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er på rejse i sidste øjeblik eller spontan dit fly længere ønsker at planlægge: Find de bedste tilbud på flybilletter.

Bestil din flyrejse til Napoli med Lufthansa

Hvad end du planlægger en afslappende ferie, storbyferie, weekendtur eller en forretningsrejse: Bestil din flyrejse til Napoli billigt med Lufthansa og flyv direkte eller via vores Frankfurt og München hubs. Ved at flyve med os kan du opleve nogle af verdens mest spændende destinationer på en behagelig og overskuelig måde. Vi tilbyder flybilletter til et hav af forskellige destinationer overalt i verden. Ønsker du mere information? Her finder du videoer, højdepunkter, rejseinformation og anmeldelser af vores destinationer. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder og destinationer, som vi tilbyder til fordelagtige priser. Planlæg din rejse med Lufthansa i dag!